Shiba Inu (SHIB) - Ведмеді в дії, ціна падає на 19%

Shiba Inu (SHIB) - Ведмеді в дії, ціна падає на 19%

Shiba Inu (SHIB) - Ведмеді в дії, оскільки ціна падає на 19%

Shiba Inu (SHIB) в даний час піддається впливу ведмедів, які діють, щоб змусити ціну закрити у негативному режимі 11 березня. На момент написання цієї статті Shiba Inu продається за $0,00003216, що на 7,16% нижче за останні 24 години. Розпродаж подальше протягом місячного періоду, оскільки токен втратив понад 19% своєї вартості за останній тиждень. Корекція чи сигнал Дня Судного?

Shiba Inu залишався стійким протягом останнього місяця, де вдалося зберегти 245% зростання. Мемкоін надрукував кілька рекордів за останній місяць, включаючи очищення Нуля та перетворення рівня $0,00001 в довгострокову підтримку.

Тепер Shiba Inu також перетворила рівні цін $0,00002 і $0,00003 в зони підтримки, які навіть поточне зниження ціни не змогло вплинути. Загалом, Shiba Inu прагне скористатися своїм зростанням на 238% за останній місяць, щоб побудувати новий настрій на поточному рівні цін.

Ралі Shiba Inu є дуже ніжним, оскільки воно лише «плететься» на крилах Bitcoin (ATH), криптовалюти, яка надрукувала кілька Найвищих Рекордів (ATH) протягом останнього тижня. З урахуванням глибшої кореляції з Bitcoin порівняно з його внутрішніми фундаментальними аспектами, SHIB може побачити лише стільки зростання, наскільки дозволить біржовий ринок. Ключові Цілі в Фокусі

Що стосується Shiba Inu, основною метою залишається перевірка свого ATH вище рівня $0,00008 у короткостроковій перспективі. Хоча це все ще залишається складним завданням для цифрової валюти, учасники Shib Army в цілому більше оптимістично на загальний план з довгостроковою метою видалення іншого нуля з її поточної ринкової оцінки.

Очищення нуля в кінцевому рахунку призведе до того, що вона наблизиться до своєї мрії перетворення Dogecoin (DOGE) та підйому до рівня ціни $0,01 у довгостроковій перспективі.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть