Прогноз BTC та ETH від аналітиків QCP Capital

Прогноз BTC та ETH від аналітиків QCP Capital

Знання ATH в Bitcoin, аналізатори QCP Capital поділилися своїми наступними очікуваннями щодо BTC та Ethereum!

Поки провідна криптовалюта Bitcoin переживає нестримну ралі в останні дні, новий ATH був досягнутий, перевищивши $ 72,000.

Наразі, коли інвестори радіють зростанню BTC, вони також цікавляться, чи продовжиться ралі.

Сингапурська криптовалютна компанія QCP Capital оцінила Bitcoin та Ethereum у своєму новому звіті.

Зазначаючи, що BTC і ETH сягнули нових висот - відповідно 72,944 та 4,094 сьогодні ввечері, аналітики сказали, що ситуація менш оптимістична для ETH.

Тому що, згідно з опублікованими вчора звітами, ймовірність схвалення ETF з Ethereum почала оцінюватися на ймовірність 35%. На цьому етапі аналітики заявили, що ризик для ETH в найближчі 1-2 місяці почався реверсувати, тобто продажі проти покупок збільшилися, і ситуація відносно менш оптимістична для ціни ETH.

Вказавши, що BTC випередив ринкову цінність Silver своїм останнім підйомом та наближається до назви справжнього `Цифрового Золота`, аналітики QCP Capital сказали, що фьючерсний ринок продовжує показувати зріст у BTC.

Аналітики також заявили, що вони мають побоювання щодо ще одного колапсу в Bitcoin, вказавши, що ставки фінансування можуть знову досягти високих рівнів. На цьому етапі аналітики кажуть: `навіть якщо буде спад, ми очікуємо, що спади будуть компенсовані дуже швидко, і BTC дуже швидко відновиться.` сказали. `Сьогодні ввечері BTC та ETH сягнули нових піков - відповідно 72,944 та 4,094.

BTC наразі перевищив ринкову цінність Silver і наближається до назви справжнього `Цифрового Золота`.

Обсяги ф`ючерсів та виклики продовжують виражати булішність в BTC.

Оскільки ринок почав оцінювати місце ETF ETH з відносною низькою ймовірністю (35%), реверси в ризику на Ethereum на 1-2 місяці почалися. (Так, покупка проти продажу почала збільшуватися.) Тому речі менш оптимістичні для ETH.

QCP Capital заявила у своєму аналізі від 15 лютого, що очікується, що ціна BTC досягне принаймні $ 70,000 до половини та до кінця березня. Bitcoin перевищення позначки $70,000 показує, що аналітики були успішними у своїх прогнозах.

* Це не інвестиційні поради.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть