Bitcoin досяг нового історичного максимуму - огляд ринку.

Bitcoin досяг нового історичного максимуму - огляд ринку.

Bitcoin рухається до щоденного закриття вище $72,000

Bitcoin (BTC) досяг нового історичного максимуму у цей понеділок на рівні $72,710.68, згідно з даними агрегатора CoinGecko. Одразу після того, як BTC знову перевищив рівень $70,000, він зміг утримати свої позиції на висоті ціною і зараз рухається до щоденного закриття вище $72,000.

Трейдер, відомий на X (раніше Twitter) під ніком Rekt Capital, поділився, що кожного разу, коли Bitcoin перевершує свій старий історичний максимум, розпочинається биковий ринок, який слідує за верхньою точкою через 266 до 315 днів.

“Bitcoin досяг нового історичного максимуму на минулому тижні. Наступний пік бикового ринку може трапитися через 266-315 днів. Це грудень 2024 або лютого 2025 року,” - він сказав.

Цей понеділок також став закриттям перших двох місяців торгівлі 10 BTC експерс-торгових фондів (ETF) в США, згідно з аналітиком ETF Bloomberg Еріком Бальчунасом.

“Перші два місяці офіційно в книгах (відчувалося як шість) і десять Bitcoin ETF тепер мають понад $55 млрд активів з точно удвічі більшим обсягом у $110 млрд. Якби ці цифри були на кінець року, я б назвав їх успіхом. Зробити це за вісім тижнів - просто абсурдно,” - він написав у пості на X.

Бальчунас також відзначив, що IBIT від BlackRock та FBTC від Fidelity є третім та четвертим за обсягами припливу коштів ETF в цьому році відповідно.

Іншим значущим подією, пов`язаною з Bitcoin цього понеділка, було оголошення від MicroStrategy, що було куплено нову партію 12,000 BTC за середньою ціною $68,477. MicroStrategy тепер утримує 205,000 BTC.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть