Прогноз підйому Біткоїна до $170,000

Прогноз підйому Біткоїна до $170,000

Біткоін може досягти рівня в $170К, за даними криптоаналітика

Кайл дю Плессі, відомий аналітик криптовалют, заявив, що Біткоїн увійшов у значущу фазу параболічного руху. У нещодавно опублікованому відео, Плессі визначив зростаючу природу BTC як розвиток, який може спровокувати наступну фазу булового ринку по всій криптовалюте.

Біткоїн стрімко перевищив $70,000 після відновлення з падіння до області $59,000. За словами Плессі, відновлення є значущим для флагманської криптовалюти та введе четверту фазу її параболічного руху. Він заявив, що з цього рівня будуть `мега короткі вибухи` та ціна Біткоєна ростиме агресивно.

Тим часом, Плессі зауважив, що багато альткоїни набирають оберти після підйому Біткоїна. Він вважає, що підйом ще більш ескалюється, враховуючи сигнали від технічних показників, таких як MACD та RSI. За його словами, ці показники сигналізують про рух, який може привести до росту ціни Біткоїна до $170,000.

У своєму аналізі Плессі пояснив, що деякі важливі події, які можуть спричинити більше підйомів на крипторинку, ще не відбулися. Він виділив наближене подію зі зменшення кількості нагород за блок Bitcoin та оновлення Dencun Ethereum як дві критичні події в криптопромисловості. За даними аналітика, бета-монети ETH відставали, залишаючи місце для потенційних ростів після оновлення Dencun, яке відбудеться за кілька днів.

Для короткострокової цілі Плессі прогнозував можливість досягнення Біткоїном рівня в $85,000 у найближчі дні. Він зауважив, що частина криптоспільноти очікує реверс, який може призвести до падіння ціни Біткоїна до $50,000. Однак, він вважає, що піонерська криптовалюта краще підготовлена для продовження росту.

На момент написання цієї статті, Біткоїн торгувався за $71,317, досягнувши нового історичного максимуму в $71,694 раніше сьогодні, за даними TradingView.

Відомості, представлені в цій статті, мають інформаційно-освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або рекомендацій будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачів радять відповідально підходити до будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть