Британський регулятор розділив ринок криптопродуктів для професіоналів

Британський регулятор розділив ринок криптопродуктів для професіоналів

Британський регулятор ринку тепер дозволить певним авторизованим біржам у Великобританії створювати спеціальні ринкові сегменти, де можна буде купувати й продавати конкретні типи інвестиційних криптопродуктів. Однак ці ринкові сегменти будуть доступні тільки для професійних інвесторів, таких як інвестиційні фірми та банки, які мають ліцензію на операції на фінансових ринках.

ФСА Оновлює Ставлення до Криптопродуктів ETNs для Професіоналів

Фінансовий регулятор Великобританії (FCA) змінив свою позицію щодо криптопідтриманих біржових нот (cETNs) для професійних інвесторів, дозволяючи Райтинговим Інвестиційним Біржам (RIEs) створювати відділені ринкові сегменти в Великобританії для цих продуктів.

RIEs повинні забезпечити належні контролі для збереження порядку в торгівлі та надати належний захист професійним інвесторам. Крім того, cETNs повинні відповідати всім вимогам Регістру Лістингу Великобританії, включаючи проспект та обов`язки по постійному розкриттю інформації.

Рішення ФСА базується на переконанні, що біржи та ​​професійні інвестори тепер краще підготовлені для оцінки того, чи відповідають cETNs їх бажаному рівню ризику, враховуючи збільшений уділ і дані, доступні завдяки довшому періоду торгівлі. Роздрібники не можуть використовувати cETNs

Однак заборона на продаж cETN та криптодеривативів роздрібним споживачам залишається в силі, оскільки ФСА продовжує вважати ці продукти невідповідними для роздрібних споживачів через можливий шкідливий вплив, який вони можуть мати.

ФСА вважає, що професійні інвестори краще підготовлені для розуміння та управління ризиками, пов`язаними з цими продуктами, враховуючи їх досвід та ресурси.

“cETNs та криптодеривативи не підходять для роздрібних споживачів через шкоду, яку вони можуть спричинити”, - прокоментував регулятор у прес-релізі. “В результаті, заборона на продаж cETN (та криптодеривативів) роздрібним споживачам залишається в силі”.

ФСА також підкреслює, що криптовалюти є високоризиковими та переважно нерегульованими, і ті, хто інвестує, повинні бути готові втратити всі свої кошти.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть