Прогнозується корекція біткоїну через китайський кімчі та відємний преміум Coinbase.

Прогнозується корекція біткоїну через китайський кімчі та відємний преміум Coinbase.

Ціни на біткоїн, які торгуються вище або нижче глобальних ринкових значень, зазвичай свідчать про щось неправильне. У цьому випадку, аналіз китайського `кімчі` та від`ємного преміуму Coinbase прогнозує корекцію біткоїну.

Ціни на біткоїн відступили на 11.5% після досягнення рекордного значення в $48,500 11 січня. Однак це було великим очікуванням більшості аналітиків, і подальші сигнали свідчать, що можлива більша ринкова корекція.

15 січня провайдер аналітики CryptoQuant повідомив, що Корейський преміум `Кімчі` і від`ємний преміум Coinbase свідчать про короткострокову корекцію.

Він надав історичну діаграму, де показується, що коли преміум Кореї перегрівається більш ніж на 3%, а преміум Coinbase стає від`ємним, `Це означає, що американські інвестори продавали, а південнокорейські інвестори купували біткоїн конкурентоспроможно`.

Історично, розбіжність преміуму свідчить про короткострокову корекцію на биковому ринку і початок медвежого ринку на вершині.

`Однак в даний час ми перебуваємо у фазі відновлення або бикового розгону, тому ймовірніше короткострокова корекція`.

Аналітики додали, що з середини грудня вже було три такі сигнали. В кінці грудня BeInCrypto повідомила, що кімчі преміум сигналізував про місцевий ринковий пік. Відтоді BTC кілька разів тестував опір вище $47,000, але не зміг його пробити.

Крім того, аналітики спостерігали збільшення депозитів на біткоїн-обмінках з боку великих інвесторів і гірників. Це разом із продажем акцій Grayscale Bitcoin Trust:

`Збільшує ймовірність відступу й `покосатого` руху на найближчу перспективу, а не зростання ціни`.

15 січня BeInCrypto повідомила, що на похідних біржах, таких як Binance, може відбутися масштабний злиток леверіджу. Це може призвести до корекції в 20-30% і зниження цін на BTC нижче $40,000.

На момент написання, біткоїн торгується в межах $42,843. Крім того, він знаходиться в боковому каналі з початку грудня.

Наступна сильна підтримка знаходиться на рівні ціни $37,000, що означатиме корекцію в 24%, якщо вона візьме місце.

Згідно з принципами Trust Project, BeInCrypto прагне надавати безпристрастну, прозору інформацію. Ця новина має на меті надати точну, своєчасну інформацію. Однак, читачам рекомендується перевіряти факти самостійно і консультуватися з професіоналами перед прийняттям рішень на основі цього контенту. Зверніть увагу, що наші Загальні положення та Умови, Політика конфіденційності та Відмови від відповідальності були оновлені.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть