Криптовалютна біржа OKX додає мережу Blast: що це означає?

Криптовалютна біржа OKX додає мережу Blast: що це означає?

OKX DEX інтегрує мережу Blast для покращення криптовалютного трейдингу. OKX DEX, видатний агрегатор децентралізованих бірж, нещодавно оголосив про підтримку мережі Blast. Ці розумні рухи дозволяють користувачам OKX DEX використовувати власний дохід для ETH та стейблкоїнів на Blast, провідному рішенні Ethereum Layer 2. OKX DEX сподівається спростити крос-ланцюжкові транзакції та розширити свою платформу агрегатора децентралізованих бірж, додавши підтримку мережі Blast. OKX DEX Підвищує Торгові Можливості з Підтримкою Мережі Blast

Додавання мережі Blast до екосистеми OKX DEX сприяє розвитку децентралізованих бірж. OKX DEX є децентралізованою біржею крос-ланцюжкового та мульти-ланцюжкового обміну, яка працює з 20 мостами та з`єднує користувачів з понад 400 DEX. OKX DEX пропонує найкращі варіанти торгівлі та ліквідності для шанувальників криптовалют по всьому світу з підтримкою понад 200 000 монет та 20 блокчейнів.

Після додавання мережі Blast користувачі OKX DEX можуть торгувати багатьма способами. Це включає лише Blast-лише онлайн-перекидання та крос-ланцюжкові перекази. Ця інтеграція покращує торгівлю OKX DEX та надає користувачам нові опції управління активами та інвестиціями. Розширені функції Blast покращують ліквідність та швидкість при торгівлі через кілька блокчейн-мереж.

OKX Wallet, офіційний криптовалютний гаманець OKX, підтримує Blast та OKX DEX. Користувачі можуть управляти активами основної мережі Blast з OKX Wallet за допомогою цієї інтеграції. Це спрощує управління криптовалютами та робить його доступнішим. OKX Wallet популярний серед шанувальників криптовалют по всьому світу через свою безпеку, гнучкість та підтримку понад 85 блокчейнів. OKX Демонструє Свою Прихильність до Інновацій за Допомогою Інтеграції Мережі Blast

У OKX Wallet є багато функцій, які полегшують та забезпечують безпеку управління криптовалютами. Цей гаманець дає користувачам можливість зберігати гроші на кількох блокчейнах та контролювати свої цифрові активи. Крім того, OKX Wallet використовує технологію MPC, що дозволяє користувачам отримувати доступ до гаманця без фрази-сім`ї.

Функція Смарт Акаунт, що працює за допомогою абстракції облікового запису від OKX Wallet, дає користувачам більше контролю над їхніми криптовалютними утриманнями. Смарт Акаунт дозволяє користувачам оплачувати кілька транзакцій блокчейну за допомогою стейблкоїнів, таких як USDC або USDT. Це спрощує транзакції. Користувачі також можуть взаємодіяти з кількома смарт-контрактами одночасно, що прискорює операції з криптовалютами.

Додавання мережі Blast до OKX DEX та OKX Wallet показує, що OKX приділяє велике значення забезпеченню своїм користувачам передових інструментів для торгівлі та управління криптовалютами. OKX DEX та OKX Wallet є провідними інноваціями у криптовалютному екосистемі, підтримуючи Blast. Вони пропонують більше опцій для торгівлі та передові функції гаманця, щоб зустріти змінні потреби.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть