3,7 Трильйона Shiba Inu (SHIB): Аналіз транзакцій токена

3,7 Трильйона Shiba Inu (SHIB): Аналіз транзакцій токена

3,7 Трильйона Shiba Inu (SHIB) за 24 години: Що відбувається з мем-токеном?

Shiba Inu нещодавно був у центрі підвищеної активності зі здивувальними 3,7 трильйонами токенів SHIB, що були передані в різних транзакціях протягом 24 годин. Цей шалений рух спричинив натхнення для розповіді, повної спекуляцій щодо наслідків цих великих переказів та потенційного впливу, який вони можуть мати на виконання мем-токена.

Великі транзакції часто вказують на перестановку позицій великими гравцями, потенційно сигналізуючи готовність до ринкових рухів, таких як підйоми цін або продажі, що можуть вплинути на вартість токена.

Наприклад, перекази з біржі на гарячий гаманець можуть означати, що інвестор переміщує SHIB в більш безпечний варіант зберігання, вказуючи на стратегію тривалого утримання. Навпаки, переказ на біржу може натякати на намір торгувати або продавати, вказуючи на збільшення ринкової ліквідності.

З точки зору технічного аналізу, графік цін SHIB показує історію підвищеної волатильності та спекулятивного інтересу. Графік TradingView показує, що SHIB торгується з міцним рівнем місцевої підтримки на регіоні $0,000020, області, яка надавала опору для відбивань у минулому. Опір висить вгорі на позначці $0,000035, місці, де попередні ралі вигасали.

Останній вибух транзакцій ще не мав значного зсуву ціни, тримаючи SHIB в межах відомого діапазону. Однак історія токена переривається швидкими та непередбачуваними рухами цін, і з таким великим обсягом, що переводиться, можлива оборотність не може бути відкинута.

Якщо рівень підтримки не зможе утриматись, SHIB може оглядати тест нижніх рівнів, потенційно викидаючи слабкі руки та формуючи сцену для нової фази відкриття ціни.

Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть