Прогноз цін на BTC та MSTR: аналіз і висновки

Прогноз цін на BTC та MSTR: аналіз і висновки

Чи дійсно ціна BTC може досягнути астрономічної вартості? Прогнози аналітиків та аналіз цін

Біткойн Терапевт, псевдонімний акаунт максималіста біткойну (BTC) на X, опублікував, що вартість монети може досягти суму в сотнях тисяч доларів. Проте, цей акаунт зазначив, що його прогноз базувався на ціні акцій MSTR, акцій компанії Microstrategy.

Відчувається, що $MSTR може потенційно досягти $5,000-10,000 за акцію до кінця року.

Звичайно, це вимагатиме ціни #Bitcoin в сотнях тисяч.

Найбільша помилка, яку може зробити кожен - сумніватися в Майклі Сейлорі. Він абсолютний геній.

Він грає на Фондовому ринку, як на скрипці.

За його словами, MSTR може досягти від $5,000 до $10,000 за штуку до кінця 2024 року. Він також зазначив, що ціна на Bitcoin буде зростати, якщо MSTR зросте.

Великі ставки на MSTR та BTC

Після того, як Microstrategy додала Bitcoin до свого балансу, компанія під керівництвом голови Майкла Сейлора помітила, що її акції сильно корелюють з BTC.

На момент публікації, ціна MSTR складала $1,425, що представляє зростання на 108,70% з початку року. З іншого боку, ціна на BTC складала $69,445 на момент публікації. Це значення показало зростання на 57,24% протягом того ж періоду.

Окрім кореляції між Bitcoin та MSTR, маржинальний прибуток від утримання Bitcoin компанії вже досяг неймовірних рівнів.

  • На момент написання цього тексту, дані від Arkham Intelligence показали, що вартість утримання зросла на 116% з моменту першої покупки.
  • Цей приріст допоміг підвищити ринкову цінність цього активу понад $13 мільярдів, з чистим прибутком понад $5,50 мільярда.

Аналіз цін на Bitcoin

8 березня, ведмеді протолкнули ціну Bitcoin вище $70,000, коли монета досягла нового історичного максимуму. Проте, щоденна BTC/USD діаграма показала, що деякі трейдери вирішили забрати прибуток наприкінці цього мілістоу.

Моменти присутності червоного свіччки на ринку не тривали довго, оскільки BTC знову рухався вверх. Крім того, Coin Editon помітив, що жодна перешкода не може зупинити ціну від повторного тестування на рівнях $70,000.

Наразі, Bitcoin має ймовірність піднятися вище $75,000. Проте це станеться, лише якщо ведмеді протистоятимуть ведмежому домінуванню, як вони робили протягом останніх кількох днів. Ще один показник, що підтримує підйом, - Експоненціальний руховий середній (EMA).

На момент публікації, 20 EMA (синій) був на рівні $61,505, тоді як 50 EMA (жовтий) складав $54,285. Хрестовина 20 EMA над 50 посилила биківську тезу.

Але трейдерам варто бути обережними. Якщо ціна Bitcoin впаде нижче 20 EMA, це може призвести до корекції, яка виведе її на рівень $56,799. Це означило б зниження на 19%.

Однак момент, показаний BTC, підказує, що значний спад ймовірно не відбудеться. Тому, ціна монети має потенціал піднятися набагато вище, ніж $75,000.

Окрім Біткоїн Терапевта, аналітик Тімоті Петерсон зазначив, що ціна може досягти шести цифр. Проте, в разі Петерсона, він вказав термін, повідомивши, що Біткоїн може досягти $100,000 до жовтня 2024 року.

Увага: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять виявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть