Історичні шаблони Bitcoin: наступна побудова до $300,000

Історичні шаблони Bitcoin: наступна побудова до $300,000

Історичні шаблони Bitcoin нагадують наступну BTC-побудову

Bitcoin (BTC) є в центрі фінансових ринків після того, як побив свій історичний максимум за тиждень, перевищивши позначку у $ 70,000 на останньому ралі. У цьому контексті увага скеровується на те, куди приземлиться Bitcoin далі, враховуючи, що рекордний максимум відхилився від минулих норм після події половинування.

Дивлячись на наступну траєкторію Bitcoin, криптовалютний експерт TradingShot передбачив у дописі на TradingView 8 березня, що наступна побудова для Bitcoin імовірно буде спрямована на понад $300,000.

Аналітик презентував `Цикл Руйнування Наративу`, висвітлюючи, як історичні шаблони ймовірно вплинуть на наступну траєкторію BTC. Згідно з експертом, шлях Bitcoin з початку бикового циклу 2021 року був помічений несподіваними поворотами, що призвели до спекуляцій про наступний наратив, який буде розбитий.

Перший наратив виник 13 червня 2022 року, коли Bitcoin порушив попередній рекордний максимум у $ 19,350. Цей несподіваний крок підготував початок серії змін наративу.

Інший наратив з`явився в листопаді 2022 року після падіння FTX; він опустився нижче однотижневого рухування на середній рух на 300 вперше, що призвело до першого однотижневого смертельного хреста до лютого 2023 року. Швидке відновлення в 2023 році дозволило Bitcoin сформувати свій однотижневий золотий хрест між груднем і січнем 2024 року.

TradingShot зауважив, що ці події викликають несподівані очікування, підкреслюючи непередбачувану та динамічну природу Bitcoin, надаючи як виклики, так і можливості для учасників ринку. Аналізуючи наступний наратив Bitcoin

З п`ятьма важливими розривами наративу всього за 18 місяців, стоїть питання, як виступить Bitcoin далі, з аналітиком, який презентує Теорію Зниження Прибутку (TODR).

TODR стверджує, що кожен цикл має приносити менший прибуток, ніж попередній. Проводячи аналіз історичних даних, перший цикл приніс ошелешливий прибуток у розмірі 531,681%, за якими слідує 62,325%, 11,808%, і найбільш останній 2,051%. Якщо Bitcoin мав би розбити Теорію Зниження Прибутку, він повинен був би досягти трохи більше 2,051% під час поточного циклу.

“Це вказує на те, що ми можемо розглядати вершину циклу понад $330,000! Звичайно, якщо це станеться, це означатиме, що Bitcoin також переверше свій історичний Параболічний Канал Росту, що може розглядатися як ще одне руйнування наративу,” - сказав він.

Після свого останнього історичного максимуму Bitcoin виправився нижче позначки у $70,000. Проте, він продовжує торгуватися вище критичної зони підтримки у розмірі $65,000, яку аналітики вважають ключовою для стійкого зростання. Bitcoin стикається з виснаженістю ринку

Незважаючи на цю корекцію, загальний настрій до активів залишається биковим, особливо з огляду на очікуваний подвійний робочий цикл, який може значно підтримати крипторинок.

Проте з`явились стурбованість щодо можливого виснаження ринку, і дані від Santiment вказують на те, що обговорення Bitcoin залишаються `досить здоровими.`

“Відсоток обговорень, пов`язаних з $BTC порівняно з іншими активами зараз становить досить здорові 27,5%, але далеко не на ейфоричному рівні, яке було показано, коли $60K було перевершено всього лише 9 днів тому... І це - Добра річ. #FOMO та жадість зазвичай є головними сигналами,” - сказав Santiment.

На момент написання цієї статті, Bitcoin торгується за ціною $68,481, показуючи тижневі прирости приблизно 10%.

У відомостях: Вміст на цьому сайті не повинен вважатися інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть