Кореляція Bitcoin з S&P 500 знижується, BTC розбив індекс за тижневими приростами

Кореляція Bitcoin з S&P 500 знижується, BTC розбив індекс за тижневими приростами

Кореляція Bitcoin з S&P 500 стрімко знижується, оскільки BTC розбив індекс за тижневими приростами

Santiment, виборча дата агрегатора, опублікував твіт, щоб сказати, що дві найбільші криптовалюти значно перевищили індекс S&P 500 за тижневими приростами.

Це сталося після того, як Bitcoin різко виросла до нового епічного піку в $70,199 на біржі Coinbase, а Ethereum також виставила величезний ріст, майже досягнувши $3,400. BTC та ETH перемогли S&P 500, роз`єднавшись з ним.

Santiment твітнув, що Bitcoin та Ethereum виявились кращими за S&P 500 на цьому тижні за значними приростами: BTC показав +10%, Ethereum роздрукував приріст +14.7%, тоді як згаданий вище індекс показав лише +0.5% зростання.

Аналітичний звіт команди зауважив, що Bitcoin та Ethereum наразі стикаються з `мізерною або нульовою кореляцією з акціями`, тому трейдери сподіваються, що цей бичий тренд буде тривати.

Тим часом Bitcoin, за словами Santiment, досяг нового історичного піку, проте відсоток обговорень у соціальних мережах про BTC лишається відносно високим на рівні 27.5% у цей момент. Однак це значення далеке від ейфоричних рівнів, спостережених раніше, коли Bitcoin більш ніж тиждень тому перевищив рубіж в $60,000. Santiment вважає, що це хороший знак, оскільки FOMO (страх пропустити) та жадібність завжди є головними сигналами.

Інший позитивний знак для Bitcoin, згаданий Santiment, полягає в тому, що багато раніше неактивних гаманців Bitcoin почали швидко повертати свої BTC у обіг. Це також типово для майже кожного бичого ринку, як вказує твіт. Це свідчить про те, що ймовірно, Bitcoin продовжить свій підйом, поки BTC знову не захопить ейфорію корони, і затор монет знову вдарить по флагманській криптовалюті. Час нового верхнього ринку Bitcoin розкритий аналітиком

Популярний криптоаналітик та трейдер X Алі Мартінес розповів, скільки часу історично потрібно Bitcoin, щоб досягти нового верхнього ринку після встановлення нового історичного максимуму.

Мартінес вважає, що Bitcoin зазвичай потребує приблизно року або трохи менше, щоб досягти цієї точки - від вісьми до одинадцяти місяців, щоб бути точним. Тому, згідно з його аналізом, наступний верхній ринок Bitcoin буде досягнутий у певний момент між листопадом 2024 року і лютим 2025 року.

Після досягнення ATH на $70,200 в п`ятницю, Bitcoin відскочив на 2.58% і продається за $68,400 на момент написання цього матеріалу.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть