Нова міграція токенів $SOULS на Gate.io

Нова міграція токенів $SOULS на Gate.io

Gate.io оголошує підтримку міграції токенів $SOULS

Gate.io оголосив про свою підтримку міграції токенів $SOULS. Цей крок був здійснений після того, як проект Unfettered зазнав інциденту з взлому. Обмін токенів відбудеться за співвідношенням 1:1. Gate.io підтримає сервіси обміну через новий ID. Користувачі Gate.io, які вже мають токен, не повинні робити нічого зі свого боку.

На момент написання цієї статті біржова платформа вимкнула можливість внесення та виведення токенів $SOULS. Ці сервіси будуть відновлені після завершення процесу міграції. Орієнтовний графік не був розкритий; проте очікується, що Gate.io зробить оголошення щодо цього через офіційні канали, такі як соціальні мережі та його веб-сайт. Користувачі можуть продовжувати свою торговельну діяльність, оскільки вона залишається недоторканою в середовищі міграції токенів $SOULS.

Gate.io більше не буде підтримувати старі $SOULS. Ціна $SOULS зросла на 1,09% за останні 24 години. Токен торгується за $0,005936 на момент написання цієї статті.

Заснований у 2013 році та знаходиться у Джорджтауні, Кайманові острови, Gate.io має на біржовій платформі понад 800 криптовалют. Він також підтримує 23 фіатних валют з понад тисячею торговельних пар. Особливості біржової платформи можна дослідити в огляді Gate.io, де також розглядаються країни, які підтримують його діяльність. Платформа визнана своєю швидкістю, стабільністю, безпечністю і надійністю.

Оголошення прийшло кілька днів після того, як були надані деталі про Gate.io Affiliate Star. Воно закликає клієнтів зареєструватися в партнерській програмі та виграти по 5 000 USDT кожен. Все, що вони повинні зробити, це поділитися своєю партнерською посиланням у відкритому доступі або особисто та подати заявку через офіційне посилання.

У майбутньому Gate.io візьме участь в Турецькому крипто-блокчейн турі в Анкарі. Перша екскурсія допоможе професіоналам галузі блокчейн дослідити складові сфери. За це відповідають Gate Türkiye та блокчейн-освітян Мете Алі Баская.

Gate.io раніше запустив автоматичне продовження фіксованих позик на процентні ставки, що робить зручним складання замовлення на позику після її досягнення.

Очікується, що токени $SOULS від екосистеми Unfettered розпочнуть виведення та внесення на Gate.io якнайшвидше. Міграція буде проведена в збалансованому співвідношенні, щоб забезпечити власникам безперервний обмін токенів. Користувачі Gate.io не будуть постраждати від цього заходу, окрім функцій, які обмежені тільки торгівлею. Це стосується їх, якщо у них є токени $SOULS у їхніх портфелях.

Будь-які питання або проблеми, якщо вони є, повинні бути направлені до технічної команди на Gate.io.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть