Bitcoin MVRV показує можливу корекцію

Bitcoin MVRV показує можливу корекцію

Цей індикатор Bitcoin досягнув рівнів, які часто призводять до корекцій

Дані on-chain показують, що певний метрика Bitcoin нещодавно досяг рівней, які історично призводили до корекцій у ціні криптовалюти. Bitcoin наразі перебуває на 40% вище від основи вартості короткострокових тримачів

Співробітник нідерландського відділення CryptoQuant Маартун роз’яснив у дописі на Ікс, що ціна BTC наразі перевищує на 40% основу вартості короткострокових тримачів.

Метрика, яка цікавить тут, - це `співвідношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV)”, яка відстежує співвідношення між капіталізацією ринку Bitcoin та реалізованою капіталізацією.

`Реалізована капіталізація` відноситься до моделі капіталізації активу, яка передбачає, що реальна вартість будь-якої монети в обігу не дорівнює поточній ціновій мітці, а скоріш ціні на момент останньої транзакції на блокчейні.

Попередній перебіг будь-якої монети ймовірно був останньою точкою, коли вона змінила власника, тому ціна на той час виступатиме як її поточна основна вартість. Таким чином, реалізована капіталізація суттєво є сумою основної вартості всьго обсягу.

Співвідношення цієї метрики може вимірювати загальний капітал, який тримачі вклали в актив. І оскільки ринкова капіталізація є вартістю, яку вони зараз несуть, порівняння її з реалізованою капіталізацією в співвідношенні MVRV може сказати нам про суми прибутків або збитків, які мають інвестори.

У поточній дискусії співвідношення MVRV ринку загалом не є цікавим, але певного сегмента його: `короткострокових тримачів` (STH). Група STH включає всіх інвесторів, які купили свої монети протягом останніх 155 днів.

Ціна закупки BTC недавно була на 40% вище середньої основної вартості цієї групи. Графік показує, що цей самий рівень кілька разів призводив до корекцій активів у минулому.

Звичайно, це не означає, що монета обов`язково побачить корекцію тут, але, враховуючи історичну забокованість, є шанс, що вона відбудеться.

Логічною причиною за цією закономірністю є те, що інвестори в Bitcoin ймовірніше піддадуться спокусі брати прибуток, чим більше зростають їхні прибутки. Ціна BTC

Bitcoin пройшов певну значну волатильність після встановлення бренд-ньювсаймові вище рівнем $69,000, з його ціною зараз торгується навколо $67,700.

BTC пройшов атракціон за останні кілька днів | Джерело: BTCUSD на TradingView Зображення з André François McKenzie на Unsplash.com, CryptoQuant.com, графік з TradingView.com Disclaimer: Ця стаття надається виключно для навчання. Вона не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи тримати будь-які інвестиції, а також інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям рішень про інвестування. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайт, повністю на свій страх та ризик.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть