Аналітик передбачає велике ралі для Біткоїна

Аналітик передбачає велике ралі для Біткоїна

Аналітик прогнозує: Біткоїн на межі великого ралі - ось чому

Віллі Ву, криптоаналітик, привернув увагу криптоспільноти своєю останньою думкою щодо Біткоїна (BTC), підказуючи про наближений значний вибух активу.

Ця оптимістичність слідує після затвердження спот-біткоїн ETF, які Ву вважає спрямованими на сприяння більш значному капіталу на ринку, потенційно каталізуючи `великий ралі` в ціні Біткоїна.

Поза технічним аналізом: ринкова настрій та передбачення

Віллі Ву поділився своїм аналізом, використовуючи історичні дані про Біткоїн, щоб пролити світло на його майбутню траєкторію. Ву нагадав про липень 2010 року, коли вартість Біткоїна становила всього 0,7 центів, і як вона побачила десятикратне збільшення всього за п`ять днів, а потім зростання у 1000 разів протягом наступних двох років.

Аналітик також приписував цей ріст включенню Біткоїна до глобального ліквідного ринку, особливо через його інтеграцію з платформою обміну Mt. Gox. На сьогодні Ву бачить паралельний сценарій, але на набагато більшому масштабі, з Біткоїном, який отримує лістинги на глобальних фондових ринках і контролює близько $100 трильйонів капіталу.

За словами Ву, приплив інтересу та інвестицій з цих галузей може перевершити технічний аналіз, який наразі сигналізує про перекуплені умови. Це нагадуватиме період пізнього циклу 2020 року, коли Біткоїн привернув значні спотові покупки від осіб з високим рівнем багатства.

Помітка: стаття надається тільки в освітніх цілях. Вона не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції і природно інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використання інформації, наданої на цьому веб-сайті, повністю на ваш страх і ризик.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть