Розподіл токенів Saga Gaming Token на Avalanche, Cosmos і Solana

Розподіл токенів Saga Gaming Token на Avalanche, Cosmos і Solana

Розпочався розподіл токенів Saga Gaming Token по мережах Avalanche, Cosmos і Solana

Мережа, орієнтована на геймерів, Saga, запустила свій розподіл токенів у середу після тримісячних змагань `граєш - отримуєш`. Переможці тих подій тепер можуть отримати токени SAGA, а також користувачі криптовалют, які стейкали токени на кількох інших блокчейн-мережах.

Понад 200 000 унікальних гаманців мають право на розподіл по ланцюжках, включаючи Avalanche, Solana, Cosmos, Celestia та Ethereum scaler Polygon. Сторінка для подання заявок вже відкрита, а токени можна отримати до 27 березня. Всього в розпорядженні є 60 мільйонів токенів SAGA для роздачі в ході розподілу.

Важливо враховувати обмеження регіональної придатності для отримання розподілу. Наприклад, громадяни та резиденти Сполучених Штатів не мають права на отримання токенів.

Граєш - отримуєш у Saga включала в себе ігри, побудовані на тестовій мережі, а також відомі ігри на інших ланцюжках, наприклад, карточний батлер Parallel та відеоігра з від першої особи Shrapnel.

Крім того, Saga пропонує розподіл токенів користувачам, які стейкали відповідні національні криптовалюти мереж Avalanche, Polygon, Celestia та Cosmos протягом певних періодів у 2023 році. Saga вже раніше оприлюднила посібник з придатності, в якому детально описано, які користувачі на тих ланцюжках зможуть отримати токени SAGA за їхню історію стейкінгу.

Saga раніше оголосила про партнерство з командами за Avalanche та Polygon, оскільки мережу Saga можна використовувати як додаткову інфраструктуру для ігор та додатків на інших ланцюжках.

Мережу Saga розроблено як `ланцюжок для запуску ланцюжків`, раніше повідомила керуюча директорка та співзасновниця Saga Ребекка Ліа Decrypt `s GG , та використовує модель `чайнлетів`, які можуть бути використані одночасно. Хоча Saga не є виключно спрямована на геймінг, Ліа зазначила у грудні, що 80% ранніх розробників на тестовій мережі будували ігри.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть