Експерт прогнозує ціну Bitcoin після поділлення

Експерт прогнозує ціну Bitcoin після поділлення

Експерт з торгівлі встановлює ціну Bitcoin на березневе поділлення

Після досягнення нового історичного максимуму, Bitcoin (BTC) переживає волатильність, а ринок очікує наступної цінової акції в час, коли кілька каталізаторів, включаючи наближене поділлення, підтримують першу криптовалюту.

При оцінці наступної цінової мети Bitcoin, крипто-експерт Trading Shot встановив потенційні цінові цілі в пості TradingView 7 березня, основуючись на історичних паттернах активу, спостережених знизу в листопаді 2022 року.

Згідно з висновком фахівця, в Bitcoin спостерігається сталі патерни з моменту дна, які характеризуються значним приблизно 100% зростанням, за яким слідує формування трикутника, яке передвіщає пік рейду. Подальше, є помітне зниження на 20%, яке в основному набуває форму спускання по каналу.

На основі цього паттерну, аналітик прогнозував подальше 96,43% збільшення, схоже на попередні хвилі. У той же час, він запропонував, що корекція близько 20%, очікувана в районі 60 000 доларів.

“Остання висока волатильність протягом останніх 3 днів нагадує ті трикутничні патерни перед піком. +96,43% зростання, схоже на попередню Хвилю, завершується близько 75 500 доларів. Якщо BTC продовжує відтворювати ті патерни, тоді -20% корекція повинна співпадати з Апрельським Поділленням,” він сказав. Що далі для Bitcoin після ATH?

Важливо відзначити, що остання подорож Біткоїна до нового історичного максимуму спровокована кількома ключовими пунктами впливу на загальний крипторинок. Зокрема, серія пунктових біткоїн-біржових фондів (ETF), які почали торгуватися в січні, є критичними каталізаторами для поточного рейду Біткоїна. У той же час, наближене поділлення підвищило очікування.

Поділлення Bitcoin, що відбувається кожні чотири роки, зменшує нагороди за майнінг наполовину, сповільнюючи створення нових Біткоїнів. Історично вони впливали на ціни Bitcoin, що приписується поиском аналітиків дефіциту та підживленими попередніми ціновими рейдами.

Загалом, час досягнення рекордної висоти є значущим, враховуючи, що актив зазвичай досягає нового піка після поділлення. Це може свідчити про те, що ринок переживає ранній, гострий, скорочений биковий цикл, який може слідувати за корекцією.

Проте, ринок висловив стурбованість тим, що Bitcoin виправився майже на 10% після досягнення нового історичного максимуму. Зокрема, 5 березня криптобіржова платформа аналізу даних Santiment вказала на те, що виклик buy-in-the-dip досяг рекордного рівня за кілька місяців після зниження.

Аналіз ціни Bitcoin

На момент публікації, Bitcoin був оцінений в 66 804 доларів з щоденним зростанням 1,3%. За останні сім днів BTC збільшився приблизно на 6%.

Загалом, подальша траєкторія Bitcoin залишається невизначеною, враховуючи, що актив є уразливим до факторів, таких як збільшення прибутку, що може призвести до втрат.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не може бути вваженим інвестиційним порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть