1.5 Мільярда доларів у кільці Bitcoin: ціна BTC відновлюється

1.5 Мільярда доларів у кільці Bitcoin: ціна BTC відновлюється

1.5 Мільярда доларів у кільці Bitcoin, оскільки ціна BTC відновлюється до $66,670

Згідно з твітом, опублікованим засновником Bitgrow Lab @Vivek4real_, анонімний криптосавка перевів гігантську кількість Bitcoin – 23,785 BTC на суму вражаючу в 1,58 мільярда доларів в фіаті.

Хтось тільки що переніс 23,785 #Bitcoin на суму 1,5 мільярда доларів 👀 — Vivek⚡️ (@Vivek4real_) 7 березня 2024 р.

Транзакції з криптовалютою зазвичай здійснюються набагато швидше, ніж через традиційний банк і досягають призначеного гаманця менш ніж за годину, якщо виникли технічні ускладнення з підтвердженням. Крім того, виписані для них оплати зазвичай мізерні у порівнянні з банками.

Платіж на суму 1,5 мільярда доларів через банк зайняв би кілька днів, а оплата за нього була б величезною. Ціна Bitcoin після ATH

Тим часом, флагманська криптовалюта Bitcoin продемонструвала зростання на 6,49% за останні 24 години, піднявшись з рівня $62,823 до рівня $66,898, де вона торгується на момент написання цього тексту.

Ключовий рівень підтримки для #Bitcoin становить $66,112, позначений значною кількістю понад 306,676 операцій за $BTC. Якщо #BTC прорве цей вирішальний поріг, увага звернеться на $60,600 як на наступну ключову зону підтримки.

Після піднесення до нового історичного максимуму приблизно $69,200 5 березня, Bitcoin раптово занурився на 14,17%, щоб досягти місцевого мінімуму $59,336. Потім відбулася ​​швидка віднова, і за останні два дні BTC відновив 12,31%.

Криптовалютний трейдер і аналітик Алі Мартінес, популярний на криптовалютному Twitter, опублікував пост, де він заявляє, що на даний момент ключовий рівень підтримки для Bitcoin становить $66,112 - саме тут відбулися більше 306,676 трансферів Bitcoin. Якщо флагманська криптовалюта опуститься нижче цього вирішального рівня, наступна ключова зона підтримки для Bitcoin буде знаходитися на рівні $60,600, заявив він в твіті. Грок Елона Маска підтверджує максимум Bitcoin, ChatGPT ні

На тиждень раніше технологічний магнат і мільярдер Елон Маск взявся за твіттер/X, щоб процитувати твіт, в якому стверджувалося, що останній історичний максимум Bitcoin викликав абсолютно протилежну реакцію xAI’s Grok AI chatbot і ChatGPT.

Якщо перше підтвердило, що цей історичний ціновий максимум в $69,200 був досягнутий, ChatGPT відкинув новини. Маск створив xAI, щоб виступати проти OpenAI та його головного продукту ChatGPT, який, на його думку, став прокинутим, оскільки відмовляється обговорювати певні чутливі теми з користувачами.

Минулого тижня Маск подав позов проти OpenAI та її генерального директора Сема Альтмана за порушення вихідного положення компанії щодо того, що вона має бути некомерційною компанією. OpenAI відповів на Маска, подавши в суд ранішеї листування з ним.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть