Ефіріум: коли $5,000?

Ефіріум: коли $5,000?

Ефір на відстані від Біткоіна: Коли ETH доможеться $5,000?

Поки Біткоін досяг свого історичного максимуму, Ефір відстає на 25%, дивуючи інвесторів, які очікували, що ETH скористається схожими ринковими умовами. Неспроможність Ефіріуму виступити на нові максимуму ймовірно походить від домінування Біткоіна протягом останніх шести місяців. Незважаючи на поточне стримування, оновлені показники on-chain та історичні тенденції вказують на те, що Ефіріум може побачити визволяючу подію.

Поки Біткоін піднявся до свого історичного максимуму понад $69,000, Ефір відстає, оскільки його ціна залишається на відстані 25% нижче власного піку близько $4,000. Це розбіжність збентежила багатьох інвесторів, які очікували, що ETH скористається тими ж вітрами, які підносять BTC.

Так чому тримається назад Ефіріум, і коли можемо очікувати нових максимумів вище $5,000? Імовірно, відповідь повертається до того, що Біткоін відновлює своє домінування протягом останніх шести місяців консолідації.

Аналізуючи ключову ETH/BTC діаграму, можна побачити, що Ефіріум важко акумулює великий симетричний трикутник, який простягається протягом трьох років. Цей трикутник визначив кожен пік і яму пари ETH/Біткоін з 2021 року.

Наразі Біткоін демонструє ознаки сили, тримаючи ETH пригніченим на нижній межі цього шаблону. Останній рух призвів до 6-місячної консолідації під опорою навколо 0.086 BTC, пригнічуючи можливість ETH отримати імпульс проти командуючого Біткоіна.

Незважаючи на те, що Біткоін тіньований Ефіріум останнім часом, on-chain показники вказують на те, що ця затримка може передувати наступний вибух. Щоденний індекс відносної сили (RSI) для ETH/BTC показує постійні більші мініма, вказуючи на те, що консолідація сьогодні набирає енергію для наступного руху Ефіріуму.

Історичні дані також сприятливо впливають на ЕФІР. Надходяще зменшення нагород за блок у Біткоїні у квітні 2024 року прогнозується, що поштовхне BTC в продовжений биковий ринок. Під час попередніх зменшень гроші тенденційно оберталися в сильні великокапіталізовані альткоїни, такі як Ефіріум після того, як Біткоін досяг піку.

Звичайно, важко прогнозувати точний пік. Але ще один ралі наближається після зменшення нагород за Біткоїном та втечи від колишнього історичного максимуму. Якщо історичні тенденції тримаються, Ефір може прорватися вище $5,000 довго до досягнення тих високих прогнозів шестизначних цифр.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть