Новий рекорд ціни Bitcoin наближається - прогнози експертів

Новий рекорд ціни Bitcoin наближається - прогнози експертів

Майкл Сейлор розриває мовчання щодо нового рекорду ціни Bitcoin, який швидко наближається до ATH

Голосний евангеліст Bitcoin та засновник MicroStrategy Майкл Сейлор використав Twitter/X для оптимістичного прогнозу щодо нового історичного максимуму ціни Bitcoin, який, за його очікуваннями, скоро буде досягнутий.

Тим часом провідний аналітик криптовалюти Майкл ван де Поппе твітнув, що новий історичний пік для Bitcoin може бути досягнутий протягом наступних кількох днів.

Майкл Сейлор зазначив, що ціна Bitcoin на даний момент все ще менше $70,000 ($0.07 мільйона, як він виразився, вимірюючи ціну в одиницях одного мільйона доларів), відстаючи від ініціативи адвоката `Bitcoin на $1 мільйон` Семсона Моу, який є максималістом Bitcoin.

В той час як Bitcoin зріс до $68,000 в понеділок і торгується по $66,826, $70,000 здається природним рівнем для наступного історичного піку ціни BTC. Попередній був досягнутий в листопаді 2021 року, коли Bitcoin перебив $69,000.

Гігант бізнес-інтелекту MicroStrategy Майкла Сейлора регулярно купує BTC з серпня 2020 року. На початку лютого компанія оголосила ще одну велику покупку Bitcoin, придбавши 3,000 BTC за приблизно $155 мільйонів. Зараз MicroStrategy утримує 193,000 Bitcoins на суму $12,862,697,300.

На минулому тижні, коли Bitcoin перевищив позначку в $61,000, Сейлор звернувся до глобальної криптоспільноти і закликав не продавати їхні BTC.

Видатний аналітик криптовалюти Майкл ван де Поппе у своєму твітері говорив про `масштабний рух і велике зростання ціни Bitcoin` сьогодні. Він зауважив, що хоча Bitcoin ще не досяг нового історичного піку, це, ймовірно, станеться в наступні кілька днів.

Поппе також багато разів зазначав важливість наближеної події - зменшення винагороди за блок у Bitcoin, заплановане на середину квітня. Ця подія відбувається кожні чотири роки і зменшує розмір винагороди за блок, отриману майнерами. Це скоротить винагороду з 6.25 BTC за блок до 3.125 BTC.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть