Південна Корея: новий ATH Bitcoin та Ethereum

Південна Корея: новий ATH Bitcoin та Ethereum

Південна Корея ралі в Bitcoin та Ethereum! Новий ATH прибув у BTC! Ось чому!

Поки Bitcoin мигтів на свій новий ATH, $ 68,000 був перевищений минулої ночі. Поки очікування збираються на момент перевищення $69,000 дуже швидко, ATH вже був перевищений на Upbit, найбільшій криптовалютній біржі Південної Кореї.

За дописом китайського журналіста Ву Блокчейн, Bitcoin досяг 96,530,000 вон, або $72,000, на Upbit 5 березня. Ця 6% різниця між ціною BTC на біржах, таких як Binance та Coinbase, і Upbit була приписана до премії kimchi.

Kimchi премія проявилася не лише в ціні BTC, але й в ціні Ethereum (ETH). Згідно з цим, `найбільша біржа Південної Кореї, Upbit, має "kimchi бонус" для торгових пар BTC та ETH.

Поточна ціна BTC/KRW на Upbit складає приблизно 96,35 мільйонів корейських вон, або приблизно $72,000, з 6% kimchi премією на різницю ціни.

Поки ціна ETH ETH/KRW досягла приблизно 5,28 мільйонів корейських вон, $3,956, було помічено 7% kimchi премію на різницю ціни ETH.` Що таке Kimchi Bonus?

Kimchi премія; Представляє розрив між ціною Bitcoin на південнокорейських біржах і ціною Bitcoin на глобальних біржах, таких як Binance та Coinbase.

За даними Університету Калгарі, kimchi премія була вперше помічена в початку 2016 року.

Хоча вона призвела до зниження ціни BTC після подібного зростання kimchi премії в останні роки, ці дані не є на 100 відсотків підтверджені.

На цьому експерти, які коментують зростання kimchi премії, заявили, що це зростання kimchi премії пов`язане із зростанням попиту на покупку з боку південнокорейських інвесторів, та що BTC має важливий каталізатор, такий як подвоєння.

Це не є порадою з інвестування.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть