Відтіків Bitcoin на $80 млрд з моменту затвердження ETF; Що далі?

Відтіків Bitcoin на $80 млрд з моменту затвердження ETF; Що далі?

Bitcoin (BTC) продовжує зазнавати продажів з моменту затвердження обмінного фонду (ETF), не виправдавши очікування, що панували перед його затвердженням.

Після реґулятивного схвалення продукту, Bitcoin протестував рівень $49,000, але ціна коригувалась і в даний момент торгується вище підтримувальної зони $42,000.

Внаслідок продажів Bitcoin втратив $83.91 мільярда ринкової капіталізації за п`ять днів після схвалення. 10 січня ця криптовалюта мала ринкову капіталізацію в розмірі $915.71 мільярда, але до моменту написання цієї статті вона зменшилась на майже 10% і становить $831.8 мільярда.

Зокрема, 11 січня ринкова капіталізація тимчасово піднялась до $954.6 мільярда, але потім продажі ще більше прискорилися.

Справді, неуспіх Bitcoinу засновувати рост на хайпі навколо ETF породив питання щодо необхідності таких продуктів. Що далі з Bitcoin?

Зосередившись на шляху Bitcoinу, торговий експерт Алан Сантана в своєму повідомленні на TradingView 14 січня поділився своїми очікуваннями на майбутні дні. Аналітик зазначив, що Bitcoin закрили тижневий свічку як `обернений молот`, біржовий модель свічки, яка, щоб бути валідною, повинна з`явитися на вершині тренду.

Цей сигнал вважають сильнішим за умови високого обсягу і підтвердження, тому аналітик оцінив ймовірність корекції приблизно в 95/96%.

Для визначення ймовірності корекції, в своєму повідомленні від 13 січня, експерт дослідив минулий рух Bitcoinу, наголошуючи на значному піку в грудні 2023 року, що нагадує бичачу хвилю, яку спостерігали у лютому 2021 року.

Сантана виділив ключові показники, такі як тижневий індекс відносної сили (RSI), що став `перекупленим` з закругленою вершиною або оберненим покелом. Він також наголосив на довгостроковому нижньому піку в грудні 2023 порівняно з січнем 2021 року, що свідчить про потенційну слабкість. Цілі Bitcoinу

Крім того, він навів конкретні цілі для Bitcoinу під час бичачої хвилі, включаючи тестування рівнів підтримки на щотижневому експоненційному середньому значенні (EMA) 50 (приблизно $32,000), щотижневому оборотному середньому значенні 200 (приблизно $30,000), експоненційному середньому значенні 200 (приблизно $27,000) та експоненційному середньому значенні 300 (приблизно $23,800). Він також згадав можливість несподіваного руху з хвостом на рівні $20,000.

`Це цілі на весь період бичачої хвилі. Я би не виключив випадковий падіння ціни, подібне до періоду початку 2018 року, але весь процес може тривати від 2 до 4 місяців`, - додав він.

Навіть при бичачих настроях Сантана залишався оптимістом щодо можливостей, припускаючи, що ця корекція приведе до перспективної можливості для покупки, можливо, останньої в 2024 році. Аналіз ціни Bitcoinу

На момент написання цієї статті Bitcoin торгувався по ціні $42,319, знизившись більше, ніж на 1% протягом останніх 24 годин, а на тижневій діаграмі Біткоін знизився на 6%.

Поки ETF в першій черзі розглядали як ключовий каталізатор для Bitcoin, увага зараз переключається на наближаючийся подію `половинування` - історичний тригер для росту ціни Bitcoin.

Відмова відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є сферою спекуляції. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть