Аналіз ціни Ethereum: досягне $4K цього тижня?

Аналіз ціни Ethereum: досягне $4K цього тижня?

Чи досягне Ethereum рівня $4K на цьому тижні, чи готуються ведмеді до виправлення? (Аналіз ціни Ethereum)

Ethereum швидко наближається до свого історичного максимуму, ціна майже вертикально зростає. Проте, як за технічними, так і почуттєвим аналізом, корекція у короткостроковій перспективі є ймовірною.

Технічний аналіз

В ежеденному графіку ціна пройшла кілька рівнів опору, починаючи з рівня $2,200 на початку лютого. Ринок наразі тестирує рівень опору $3,500 і все ще не прорвав його вгору однозначно.

Тим часом індекс відносної сили демонструє чіткий сигнал перекупленості, що вказує на можливу консолідацію або відступ у найближчі дні. У цьому випадку рівень $3,000 може забезпечити достатню підтримку для запобігання глибшому падінню.

Графік 4 години

При детальному розгляді графіка 4-годинної часової рамки, ціна нещодавно проявила ознаки слабкості, не вдаючись прорватися вгору понад рівень $3,500.

Індекс відносної сили також демонструє від`ємне відхилення між двома останніми висотами. У результаті може статися ще одне відхилення від рівня $3,500, що призведе до корекції в напрямку зони $3,000.

Почуттєвий аналіз

Ціна Ethereum

Ціна Ethereum швидко зросла за останні кілька тижнів, наближаючись до рівня $4,000. Це змусило багатьох спекулянтів знову приєднатися до криптовалютного вагона та піти за значними прибутками.

Ця діаграма представляє відкритий інтерес, який є корисним метрикою для оцінки почуттів на фьючерсному ринку. Він вимірює кількість відкритих перманентних фьючерсних контрактів на всіх криптобіржах.

Відкритий інтерес також демонструє стрімке зростання під час останнього бойового бігу. Хоча ми вже прийшли до висновку, що існує логічна причина для цього тренду, високі значення відкритого інтересу часто призводять до збільшення волатильності.

Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть