Біткоїн готується до нового історичного максимуму

Біткоїн готується до нового історичного максимуму

Рекордний зріст ціни Біткоїна на горизонті, оскільки закінчуються OTC столи 10X Research передбачає, що ціна Біткоїна готова до стрімкого зростання, яке може досягти рекордних висот на цьому тижні, за даними звіту 10X Research, що був поділений з CryptoSlate. Чому BTC виведе новий ATH

Звіт виділяє ключові фактори, що підштовхують цей биковий настрій. Він вказує на те, що Біткоїн переживе значний ріст, якщо виходи з Bitcoin ETF Grayscale впадуть нижче 100 мільйонів доларів, тоді як значні потоки продовжаться до BlackRock.

Ці ETF, запущені в січні, помітно впливали на ціну Біткоїна, піддаваний інституційному попиту. Маркус Тілен, засновник 10X Research, сказав, що цей вплив призвів до помітного зростання на 43%, до $18,615, ціни Біткоїна в лютому.

Поза американськими ETF, попит на Біткоїн стрімко зростає по всьому світу. Торговельний обсяг в Кореї піднявся з менше ніж 1 мільярда до майже 8 мільярдів доларів. Крім того, очікують, що подання заяв на ETF в Гонконзі приверне китайських інвесторів після схвалення.

Тілен також підкреслив зміну інвестиційних стратегій, відзначивши, що значна частина потоків у Bitcoin ETF перенаправляється з ETF золота, оскільки Біткоїн все частіше розглядається як вищезазначений макроактив. Це уявлення підсилюється сприятливою реакцією Біткоїна на зміни в очікуваннях щодо процентних ставок і геополітичні події.

Більше того, підвищений інституційний попит призвів до зменшення балансів Біткоїна на столах Over-the-counter (OTC) та криптовалютних біржах. Тілен повідомив, що баланси OTC впали з приблизно 10 000 BTC в другому кварталі минулого року до менше ніж 2 000. Так само, баланси на біржах зменшилися на 63,000 Біткоїнів за останній місяць.

Тілен прийшов до висновку, що приплив нових роздрібних інвесторів і інституцій може бути не чутливим до ціни, особливо з пануючим уявленням, що подвоєння Біткоїна булішний. Таким чином, він передбачає, що Біткоїн ймовірно досягне нового історичного максимуму на цьому тижні, підтримуваний відсутністю продавців та намаганнями підсилити леверажні довгі позиції.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть