Стаття: Біткоїн різко зріс до $65,500 - ринкова капіталізація вища за Tesla

Стаття: Біткоїн різко зріс до $65,500 - ринкова капіталізація вища за Tesla

Біткоїн зривається понад $65 тис. при ринковій капіталізації, що вдвічі більша за Tesla

Ціни на біткоїн стрімко зросли до $65,500 на початку торгів у понеділок, 4 березня. Цей рух толкнув актив до найвищої ціни з листопада 2021 року та всього на 5% від його історичного максимуму, який також припав на той місяць.

Крім того, BTC зараз зріс більше ніж на 300% від свого циклічного мінімуму незадовго до $16,000 у грудні 2022 року. Також він відтепер надрукований найбільший зелений свічка в історії за лютий місяць.

4 березня, макроекономічний видання, лист Кобейссі, порівняло ринкову капіталізацію біткоїна, яка становить майже $1.3 трильйона, з деякими зі світових мажорних компаній. Ринкова Капіталізація Біткоїна Рівняється Мета.

Якби біткоїн був компанією, він був би восьмою на біржі в світі,” прокоментував Кобейссі після підйому ціни.

Ринкова капіталізація BTC, яка розміщує його серед десяти найбільших фінансових активів, складає $1.3 трильйон в даний час, що вдвічі більше, ніж у Tesla.

Крім того, вона трохи вище, ніж Meta Platforms, яка має ринкову капіталізацію всього $1.28 трильйона, відповідно до компаній Marketcap.

Крім того, загальна ринкова капіталізація всіх криптовалют сягнула $2.5 трильйона, що на $500 мільярдів більше, ніж у Nvidia, але все ще менше, ніж у Microsoft та Apple.

Загальна капіталізація крипто в даний час відстоїть 20% від піку на рівні $3.08 трильйона, яке прийшло у листопаді 2021 року. Це неймовірно: #Біткоїн тепер має ринкову капіталізацію $1.3 ТРИЛЬЙОНА, оскільки він офіційно зріс на 300% з низького рівня 2022 року.

Якби біткоїн був компанією, він був би восьмою на біржі в світі.

Ринкова капіталізація Біткоїна еквівалентна ринковій капіталізації Мети, $META.…

Біткоїн драйвить ринки на даний момент, як це зазвичай стається в бикові цикли, перед тим як альткоїни ловлять за ним. Домінування BTC зараз трохи більше 50%, і імовірно, не буде альтсезону, доки це значення не впаде далеко нижче цієї лінії.

Технічний аналітик Віллі Ву прогнозує, що ціни на біткоїн досягнуть $125,000, якщо клієнти двох найбільших провайдерів ETF ротують 3% свого експозиції в актив.

Цільова ціна BTC перейде $125к мінімум до кінця 2025 року, просто від клієнтів Blackrock та Fidelity, якщо вони ротують 3% експозиції в біткоїн.

Це їх найоптимістичніші рекомендації про розподіл портфелів: Blackrock ($9.1T): 84.9% Fidelity ($4.2T): 3%

Далі на ринках криптовалют

Загальна капіталізація зростає на 2.7% протягом дня, коли вона досягає свого найвищого рівня з грудня 2021 року. Біткоїн очевидно є лідером ринку з щоденним приростом в 5%, але є кілька альткоїнів, які в даний момент його перевершують.

Доджкойн (DOGE) додав 25% за день, досягнувши $0.16, тоді як Полкадот (DOT) приблизно $10 після приросту в 8%. Інші альткоїни, які збільшуються, включають Filecoin (FIL), Near Protocol (NEAR) та Stacks (STX).

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть