Стаття: Потенціал росту Bitcoin: вислови Тома Лі

Стаття: Потенціал росту Bitcoin: вислови Тома Лі

Вислови Тома Лі, засновника Fundstrat, про Bitcoin: Продовжується зростання потенціалу?

У нещодавньому інтерв`ю Том Лі, відомого прибічника Bitcoin та співзасновника Fundstrat Global Advisors, поділився своїми поглядами на майбутнє Bitcoin. Відомий своїм бичим становищем по відношенню до Bitcoin з його початкових днів, передбачення Лі, як правило, були вірними.

Захист BTC Лі вiдноситься до десятиліття тому, коли BTC було в початковій стадії та використовувалося переважно невеликою групою осіб. Незважаючи на скептицизм навколо Bitcoin тоді, Лі бачив потенціал у BTC та лишався бичим навіть тоді, коли він вартував лише кілька сотень доларів.

Питаний, що він бачить в Bitcoin, чого не бачать інші, Лі вказав на те, що Bitcoin вирішує багато проблем у грошовій системі:

“Bitcoin - це безвідсотковий блокчейн, і все ж не було ніколи шахрайського запису. Це вражаючий досягнення, особливо з урахуванням того, що 6% усіх транзакцій з традиційного банку були підозрілі за той самий 14-річний період.”

Лі також обговорив, як легко моделювати мережеву вартість Bitcoin на основі кількості гаманців, які фактично використовують мережу. Ця модель, заснована на законі Меткалфа, вказує на те, що корисність мережі буде зростати разом із збільшенням кількості користувачів. За словами Лі, ця модель все ще пояснює понад 90% руху BTC.

Хоча кількість людей з гаманцями Bitcoin виражена в мільйонах сьогодні, Лі вважає, що ця кількість може досягнути сотень мільйонів або навіть мільярдів. Лі підсумував: “Так що звідси ще є потенціал для зростання.”

Це не є інвестиційними порадами.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть