Токенізована платформа Blocksquare BST Token на біржі Gate.io

Токенізована платформа Blocksquare BST Token на біржі Gate.io

Tokenized Real Estate Platform Blocksquare`s BST Token Listed on Gate.io Exchange

Blocksquare, лідер у токенізації нерухомості, оголосив, що починаючи з 3 березня, його власний токен Blocksquare (BST) буде доступний для торгівлі на популярній криптовалютній біржі Gate.io.

З цим оголошенням інвестори матимуть можливість скористатися комерційними можливостями в сфері нерухомості в регіоні, що відзначає значний поворотний пункт у місії Blocksquare змінити ринок інвестицій в нерухомість.

Співзасновник та генеральний директор Blocksquare Денис Петровчіч висловився:

`Ми раді розширити доступ до нашого токена BST через це партнерство з великою біржею першого рівня Gate.io. Інвестори все більше зацікавлені в тому, щоб використовувати технологію блокчейн для здійснення інвестицій в традиційну цеглу та мортір, і ми маємо на меті допомогти їм зробити це, з мінімальною тертя.`

У центрі своєї екосистеми - Blocksquare Token, який підтримує блокчейн-базовий протокол як утилітний токен. Власники BST можуть стейкати свої токени, щоб отримати стейкнуті BST (sBST) через Oceanpoint, спеціалізовану платформу децентралізованих фінансів (DeFi) від Blocksquare. Цей механізм винагороджує користувачів і надає їм право голосу в Oceanpoint DAO.

Oceanpoint спрощує участь в зазвичай неліквідному ринку нерухомості, дозволяючи придбати та стейкати токени нерухомості. Для того, щоб встановити свої інвестиційні платформи, підключити інвесторів до онлайн-транзакцій з токенізованою нерухомістю та дигіталізувати вартість нерухомості, бізнеси будь-якого розміру також можуть скористатися рішеннями та API Blocksquare.

Заснований на IPFS та Ethereum, платформа дозволяє повністю або частково фракціонувати будь-яку окрему нерухомість на 100 000 токенів, які можуть бути застосовні до будь-якої загальновживаної форми правової власності.

З понад $80 млн вартості успішно запровадженого нехтового майна до цього часу у 19 ​​країнах, операційна система Blocksquare має можливість повністю змінити глобальну інвестицію в нерухомість. Завершивши першу нотаріальну токенізацію нерухомості в словенському місті Любляна минулого року, бізнес досяг значних успіхів.

Свідоцтвом росту впливу Blocksquare на галузь є інтеграція з Gate.io, значним учасником на ринку централізованої біржі (CEX). Протягом минулого року Gate.io обробив $1,72 трильйона торговельного обсягу, причому обсяг торгівлі в режимі реального часу перевищив $590 мільярдів. Платформа відзначила значний ріст своєї користувацької бази, яка наразі становить близько 15 мільйонів облікових записів.

Blocksquare має на меті допомогти сотням платформ токенізації майна по всьому світі та зобов`язаний покращити ефективність, прозорість та доступність інвестування в нерухомість.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть