Непряма експозиція до Bitcoin: Morgan Stanley шукає шляхи

Непряма експозиція до Bitcoin: Morgan Stanley шукає шляхи

Morgan Stanley шукає непряму експозицію до Bitcoin

Morgan Stanley, провідний глобальний інвестиційний банк та фірма з управлінням активами, подав заявку на отримання експозиції до Bitcoin у кількох фондах, спрямованих на інституційних клієнтів, щоб привести топ-цифровий актив до загальної громадськості.

У заяві до SEC, Morgan Stanley вказала, що деякі фонди матимуть непряму експозицію до Bitcoin через свої інвестиції в ETF. Morgan Stanley бажає експозиції до Bitcoin

Morgan Stanley хоче інтегрувати недавно запущені ETF на Bitcoin у 13 інвестиційних продуктах. Серед них: Advantage Portfolio, Asia Opportunity Portfolio, Counterpoint Global Portfolio та International Opportunity Portfolio. Однак цим фондам заборонено виділяти більше ніж 25% своїх активів на Bitcoin ETF.

Проте, Morgan Stanley зазначила, що ці інвестиції також мають ті ж ризики, що й в інвестуванні в криптовалюти та Bitcoin.

Це не перший раз, коли Morgan Stanley позитивно відгукується на криптовалютні інвестиції. Декілька фондів компанії раніше утримували акції Bitcoin Trust (GBTC) від Grayscale, перш ніж вони перейшли до ETF, що торгується на ринку.

Остання заява інвестиційного банку може значно підняти прийняття та розширення недавно введених ETF на Bitcoin. Запуск у січні спричинив вибух в ціні Bitcoin, перевищивши $60,000. Цей вибух підтримується значними припливами у ETF понад $7 мільярдів та значними накопиченнями великими інвесторами.

Хоча багато хто очікує, що ця позитивна тенденція продовжиться, експерти попереджають про можливу корекцію ціни Bitcoin. Технічні аналітики зауважили, що Bitcoin може наближатися до показників, сигналізуючих верхню точку циклу.

“З 11 вересня Bitcoin піднявся на 233%. Найгірший спад ціни закриття становив -15.7% з 8 по 22 січня. Я вважаю, що відскок нижче 55,000 буде можливістю для покупки, хоча такий відскок не є моєю прогнозом,” ветеран торгівлі Пітер Брандт сказав.

Читати більше: Bitcoin Price Prediction 2024 / 2025 / 2030 Bitcoin Cycle Tops. Джерело: CryptoCon

Інший показник, множник золотого співвідношення, вказує, що верхні точки Bitcoin зазвичай виникають навколо “Рівня 5.” Цей поріг становить $67,500 у поточному циклі. Цей показник виявився точним у всіх попередніх циклах, з Bitcoin повторно ретестуючи після досягнення цього рівня.

“Рівень 5 - це де кожен цикл середньої верхньої частини було створено на цих зонах, тримаючи найбільш виняткове цінове покриття для будь-якої середньої верхньої цінової точки,” технічний аналітик CryptoCon пояснив.

Відмова

Уся інформація, що міститься на нашому веб-сайті, публікується у добрій вірі та з загальних інформаційних цілей. Будь-які дії, які читач вживає після знаходження інформації на нашому веб-сайті, здійснюються виключно на його власний ризик.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть