Підтримка $61,000: Що чекає Bitcoin?

Підтримка $61,000: Що чекає Bitcoin?

Ведмежий сигнал: Що чекає Bitcoin за підтримкою $61,000

Після стабільних отримані в останні дні, вартість Bitcoin (BTC) здається консолідуватися вище $60,000, рівень, який також діє як підтримка. Проте, існує невизначеність щодо наступного напрямку для Bitcoin, оскільки актив не зміг утримати свою вартість вище $64,000 після тимчасового дотику його.

Оглядаючи майбутнє, криптоаналітик Алі Мартінес представив сценарій, за якого Bitcoin може втратити вартість і знайти потенційну підтримку приблизно в районі $50,000.

У пості на X (раніше Twitter) 3 березня Мартінес відзначив, що більше 500,000 BTC було передано в межах вузького діапазону від $61,100 до $61,800, утворюючи міцну зону підтримки.

За аналізатором, якщо Bitcoin залишиться вище $61,000, то може відкрити шлях до підйому до $65,900. Проте, слід бути обережним в разі спрямування вниз. Якщо Bitcoin впаде нижче установленої підтримки, може бути викликана корекція, яка, можливо, зведе цифровий актив до рівня $51,500.

«Якщо BTC опуститься нижче підтримки, то корекція може скинути його до рівня $56,970 або навіть $51,500,» — сказав він.

Фактично, значна кількість операцій з BTC відбулася на тлі зростаючого попиту на біржово-торгові фонди Bitcoin (ETF), з піковим обсягом $73.91 мільярда 1 березня. На довгостроковий період цей продукт вважається в ліній для бика. Що далі для Bitcoin?

Основна увага залишається переважно на потенційну можливість Bitcoin досягти нового історичного піка, підтриманого катализаторами, такими як наближаюча подія перехреслення. Хоча $100,000 є наступною можливою ціллю у 2024 році, Finbold повідомив, що деякі аналітики вважають, що саме перехреслення може не бути єдиним ключем.

У цьому контексті криптотрейдінговий експерт Гарет Соловей запропонував, що ймовірність досягнення Bitcoin рівня $100,000, ймовірно, буде підсилена збільшенням ліквідності на ринку. Проте він підкреслив, що Bitcoin залишається вразливим на подальші корекції незважаючи на позитивний довгостроковий прогноз. Аналіз ціни Bitcoin

Bitcoin торгувався на рівні $62,634 за часовими показниками, набравши майже 1.5% за останні 24 години. Протягом останніх семи днів Bitcoin підвищився майже на 20%.

Незважаючи на можливість аналітика відносно ведмежого вигляду, технічні показники Bitcoin переважно визначені бичими настроями. Наприклад, підсумок одноденних показників, отриманих з TradingView, підказує на `купівлю` на рівні 16, тоді як рухомі середні вказують на `сильну купівлю` на рівні 13. Осцилятори рекомендують `нейтральну` позицію на рівні 8.

Хоча Bitcoin нещодавно виявив бичі настрої, загроза втрати підтримки $61,000 залишається. Цей ризик подальше зростає, якщо відіграють свою роль фактори, такі як збільшений продаж великодушів.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під загрозою.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть