Bitcoin (BTC) Максимум Адрес У Чорному

Bitcoin (BTC) Максимум Адрес У Чорному

Bitcoin (BTC) Локальний Максимум: 97% Адрес У Чорному

Під час стрімкого зростання цін на Bitcoin (BTC), його адреси на ланцюжку блоків демонструють неймовірну прибутковість. У той же час поведінка тривалих власників BTC посилає змішані сигнали аудиторії. Bitcoin (BTC) не був так прибутковим з листопада 2021 року.

Оскільки Bitcoin (BTC) встановив новий локальний максимум у майже $64,000, понад 97% його адрес на ланцюжку блоків в даний момент є прибутковими. Це найвищий рівень прибутковості з листопада 2021 року, каже провідний постачальник даних блокчейну IntoTheBlock у своєму останньому звіті On-Chain Insights: Bitcoin Dynamics Supply vs Demand.

  • Аналітики додали, що останній раз, коли така значуща частка прибуткових адрес була зареєстрована, ціна Bitcoin була приблизно $69,000, наближаючись до свого історичного максимуму.
  • Як Bitcoin (BTC), так і Ethereum (ETH) побачили драматичне збільшення комісій. У останні дні, комісії за транзакції для Bitcoin та Ethereum зросли на 20.86% і 43.56% відповідно.
  • Також власники як Bitcoin (BTC), так і Ethereum (ETH) агресивно виводять свої активи з централізованих бірж. Протягом останнього тижня понад $1.7 мільярда вартості BTC і ETH залишили CEXes, що також може бути тлумачено як оптимістичний сигнал для биків.

Як зазначав U.Today раніше, Bitcoin (BTC) закрили Лютий 2024 року з неперевершеним зеленим свічоподібним показником збільшення ціни на $22,000.

Останньому зростанню слід приписати зростаючу популярність Bitcoin spot ETFs, які недавно були зеленою марковані в США. Готові HODL-холдери на корекцію BTC?

У той самий час, `HODL-холдери` Bitcoin (BTC), тобто тривалі інвестори, які не переносили свої активи принаймні один рік, демонструють обережну поведінку.

Загалом, 13.6 мільйонів BTC (або понад 69% його доступного попиту) перебувають у володінні цієї впливової групи інвесторів. Тим часом, метрика зареєструвала рекордне значення в січні-лютому 2024 року.

В результаті деякі тривалі інвестори можуть здійснювати прибутки в очікуванні корекції, яка надходить.

Великі аналітики та інвестори Bitcoin (BTC) вже випустили сигнали корекції, натякаючи на можливе падіння на 20-25% у найближчі тижні.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть