Небезпека довгого витиску: BTC та ETH готуються до корекції

Небезпека довгого витиску: BTC та ETH готуються до корекції

Алерт на довгої витсіску: BTC та ETH можуть повернутися до цих рівнів

У рамках розцвітання криптовалютного ландшафту, кожноче підсилаючий настрій та відкриті позиції залишають за собою пул ліквідності, які можу спричинити довгі витиски. Тому трейдери можуть спостерігати за криптовалютами зі збільшеним об`ємом довгої позиції, щоб підготуватися до ретрейсментів.

Finbold зібрав дані від CoinGlass 2 березня для аналізу деривативного ринку. Криптовалюти перейшли на домінуючий бичий настрій посеред помітного ралі. Зокрема, Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) накопичували великі прирости та тепер загрожують корекцією.

Загалом трейдери відкривають довгі позиції, коли ринок йде вгору, в той час як фаворизують короткі позиції, коли він йде вниз. Однак довгі позиції - це торгові контракти, які потребують застави, встановлюючи ціну ліквідація вниз.

Якщо ця ціна ліквідації досягається, контракт закривається та ліквідує позицію трейдера, продавши заставу. Це може додатково знизити ціни, ліквідуючи більше торгових контрактів у каскадний ефект, який називається довгим витиском.

Отже, ринкові мейкери можуть використовувати високі пули ліквідності як цілі для збільшення волатильності та їх прибутків. Алерт на довгий витиск для Bitcoin (BTC) при $50,000

Цікаво, Bitcoin накопичив значні ліквідації довгої позиції в зоні $50,000, яка відіграє важливу психологічну підтримку і опір.

Щомісячний графік показує вісім пулів ліквідності зі збірним обсягом понад $1 мільярд кожен, від $50,700 до $49,700. Принаймні половина з них має понад $2 мільярдів вартості ліквідації довгих позицій, до понад $12 мільярдів в загальному.

Тим не менш, є менші пули ліквідності вгору, з свічкою до $64,300. Професійні трейдери можуть використовувати цю свічку для ще одного імпульсу, що має на меті привернути більше ліквідності до $50,000 зони перед переходом до довгого витиску.

Ethereum скоро може повернутися до $2,400

З іншого боку, Ethereum має ще більші пулі ліквідності вниз з історичної перспективи лютого. Ці пули вказують на можливий довгий витиск до $2,400, тим часом ліквідуючи багатьох трейдерів на попередніх рівнях.

Подібно до Bitcoin, ETH може спочатку відвідати місцевий пік близько $3,500, щоб накопичити більше ліквідацій довгих позицій перед більшим рухом.

Висновок

У підсумку, Bitcoin та Ethereum скоро можуть повернутися до нижчих рівнів у руху корекції відповідно до останнього ралі. Довгий витиск може викликати втрати 18% та 29% від їх поточних цін у розмірі $61,000 та $3,400 відповідно.

Важливо відзначити, що це історично звичайні ретрейсменти на високоволатильному криптовалютному ринку під час бичих траєкторій.

Проте, дві криптовалюти можуть побачити короткий підйом до місцевої вершини перед переходом до нижчої точки, або деривативний ринок може повністю змінитися протягом наступних тижнів - усуваючи цю звітувану загрозу довгого витиску.

Відомості: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть