Найкращі постачальники WaaS для web3-гаманців

Найкращі постачальники WaaS для web3-гаманців

У якості кореспондента з криптожурналістики пропоную вам ознайомитися з найкращими постачальниками послуг Wallet-as-a-Service (WaaS).

Магія

Магія є одним з провідних розробників WaaS для web3-гаманців. Брендові рішення Magento використовують провідні компанії як з криптоіндустрії, так і з традиційних галузей для надання своїм користувачам доступу до веб-3 у всьому його величі. Це охоплює не тільки підтримку токенів, але й неконвертових токенів (NFT). Це зробило Маґію популярною серед брендів web2, які хочуть надати своїм клієнтам доступ до цифрових колекційних предметів і розгортування бонусних програм. Відомий понад 10 методів автентифікації та підтримка соціального входу.

Particle Network

Particle розробляє широкий спектр інструментів для web3, і його продукт Wallet-as-a-Service є одним з найлегших у відвантаженні. За їхніми повідомленнями, ви зможете додати повнофункціональний гаманець до своєї dapp всього за 30 хвилин. З використанням APIs Particle додатки можуть підключатися до величезної мультичейн-мережі, а продукт WaaS сумісний з iOS, Android та веб-додатка. Більше 30 блокчейнів підтримуються Particle і, звичайно ж, NFT.

Web3Auth

Web3Auth - це розробник WaaS, який дозволяє проектам інтегрувати висококласний некастодіальний захищений гаманець для забезпечення безпеки коштів користувачів. Підтримує такі функції, як «MPC» та «account abstraction», які усувають потребу в заключній фразі. Одне з найважливіших переваг цього WaaS - великий вибір моделей гаманців з власним брендом, які можна швидко і легко інтегрувати з додатком або платформою.

Privy

Privy має білий лейбл-гаманець для web2-компаній, які бажають надати своїм користувачам можливість використовувати найкращі можливості web3. Благодаря налагодженому вхідному контролю, технології прогресивної реєстрації та надійної безпеки, користування додатком стає максимально комфортним і зручним.

Thirdweb

Thirdweb пропонує просту і легку у використанні інтеграцію брендованого гаманця. Вибираєте зовнішній вигляд, тему та функціонал, який вам потрібно розгорнути. Присутні підтримка пошти, соціальний вхід та зв`язок з популярними веб-гаманцями, такими як MetaMask. Усе, що залишається робити, це скопіювати наданий Thirdweb код та додати його до вашого додатка.

Хочу зауважити, що завдяки білим лейбл-рішенням від Magic, Particle, Web3Auth, Privy та Thirdweb, інтеграція криптогаманців в ваш додаток стала легким завданням. Wallet-as-a-Service (WaaS) перетворив оскажне обгрунтування до web3, тепер початок користування став дуже простим.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть