Криптовалюта Bitcoin на шляху масового прийняття

Криптовалюта Bitcoin на шляху масового прийняття

Ось сигнал, що криптовалюта йде шляхом масового прийняття, за словами аналітика Real Vision Джеймі Кутса

Екс-аналітик Bloomberg каже, що фундаментальний аналіз блокчейну вказує на те, що криптовалюта йде шляхом масового прийняття.

У новому пості, Джеймі Кутс розповідає своїм 10,600 фоловерам на соціальній мережі X, що закон Меткалфа - який стверджує, що вартість мережі зв`язку пропорційна квадрату кількості підключених користувачів у її системі - лежить в основі нового методу аналітики.

За словами Кутса, дані показують, що користувацька база Bitcoin зростала в 2022 і 2023 роках, незважаючи на відчутні вспади в ціні BTC, сигналізуючи про підйомний траєкторію масового прийняття.

“Фундаментальний аналіз блокчейну - це нове поле, відкрите для інтелектуально цікавих осіб. Але в його основі знаходяться давно відомі, добре прийняті принципи теорії мережі, чи Закон Меткалфа, що говорить, що вартість мережі є пропорційною кількості вузлів/користувачів та зв`язків.

Щоденна активна користувацька база (DAUs) для блокчейнів з розумними контрактами (SCP) продовжує побивати нові рекорди (всесвітні максимуми) - наразі 6,34 мільйонів (середній за 30 днів). Тим часом, агрегована ринкова капіталізація для цих мереж все ще на 40% нижче піку 2021 року.

На відміну від попередніх спадів ринку, більше користувачів увійшло в екосистему в 2022/23 роках, незважаючи на сильні зниження цін. Це глобальне прийняття криптовалюти на траєкторії до масового прийняття. Це сигнал. Будь мережею, володій мережею.”

Раніше на цьому тижні Кутс сказав, що один з показників on-chain вказує на те, що Bitcoin (BTC) може досягти мінімальної цільової ціни в $100,000 до 2025 року.

Аналітик зауважив, що він тримав око на MVRV (ринкова вартість до реалізованої вартості) Z-показник Bitcoin, який має на меті вимірювання того, чи Bitcoin `недооцінений` чи `переоцінений` шляхом порівняння його ринкової вартості з його реалізованою вартістю.

“Bitcoin зараз випереджає попередні два цикли за ціновою динамікою. MVRV Z-показник перевершив шість у минулому циклі. Якщо циклове пом`якшення триває, то 4-5 стандартних відхилень вважається справедливим цим циклом, що означає ціну BTC $100,000 [мінімум] до 2025 року.”

Bitcoin торгується за $61,660 на момент написання, що становить 8,5% зростання за останні 24 години.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть