Ель-Сальвадор і корпорації: успіх інвестицій у Bitcoin

Ель-Сальвадор і корпорації: успіх інвестицій у Bitcoin

Ель-Сальвадор та декілька передових корпорацій, зокрема Nexon та Tahini’s, спостерігають значні доходи від своїх інвестицій у Bitcoin, викликаючи хвилю скептицизму з боку ЗМІ та фінансових аналітиків.

Незважаючи на ворожу хвилю негативної преси, коли вони робили свої інвестиції протягом останніх кількох років, створені ними стеки Bitcoin зараз позиціоновані для отримання значних прибутків, коли BTC наближається до своїх рівнів максимальної ціни. Ставка на Bitcoin

Ель-Сальвадор, під керівництвом своєї інноваційної уряду, зробив сміливий крок, інтегруючи Bitcoin у національну економіку, стикаючись з бурею критики та сумнівів з боку міжнародних спостерігачів.

Президент Найіб Букеле недавно сказав, що інвестиції країни в Bitcoin, переважно набуті у період спаду ринку, зараз можуть принести прибуток понад 40%.

Додатково він розкрив, що програма `Bitcoin за громадянство` стала основним джерелом BTC для країни — представляючи унікальну модель використання цифрових активів для прискорення національного розвитку.

Незважаючи на потенційну можливість отримати значні прибутки, Букеле сказав, що країна не має наміру продавати свої активи та розглядає їх як постійний резерв. Він сказав:

“1 BTC = 1 BTC.” Корпорації в плюсі

Також, південнокорейський гігант геймінгу Nexon здивував у квітні 2021 року, коли придбав 1,717 BTC за $100 мільйонів. Ця покупка стала значним схваленням Bitcoin зі сторони корпоративного сектору того часу.

Рішення компанії інвестувати в Bitcoin було зустрінуто сумнівами; проте, останні ринкові тенденції виправдали її стратегію, а її активи зараз `в плюсі`, сигналізуючи про позитивний повернення інвестицій.

Максі Bitcoin Самсон Мау сказав, що успішна історія є ключовим моментом для корпоративного прийняття Bitcoin, що вказує на те, що більше компаній можуть розглянути додавання криптовалюти до своїх стратегій казначейства.

Тим часом, британський ланцюжок ресторанів Tahini’s, відомий своєю близькосхідною кухнею, вклав увесь готівковий резерв бізнесу в Bitcoin у 2020 році. Компанія сказала тоді, що готівка більше не має для неї такої ж вартості після безконтрольного друку урядами під час пандемії COVID-19.

Компанія задокументувала більшість свого шляху протягом наступних двох років, який завершився рекордним показником Bitcoin у $69,000, перш ніж настав один з найхолодніших криптовальютних зим.

Tahini’s продовжувала купувати Bitcoin зі своїми готівковими резервами з того часу, протягом циклів спаду та взлету ринку, залишаючись вірною своїй агресивній стратегії. Останнім часом вона оголосила, що вибрала значну кількість Bitcoin за CAD 85,500 за останні кілька тижнів. Мовчання головних ЗМІ

Мовчання від раніше критичних `аналітиків` та `журналістів` у зв`язку із цими успіхами викликає питання щодо наративів, що оточують інвестиції у криптовалюту та упередження, які можуть впливати на фінансове повідомлення.

Букеле публічно відмовився від позитивного висвітлення головними ЗМІ тепер, коли їх ставка на Bitcoin окупилася. Він сказав:

“Вони написали буквально тисячі статей про наші якісь втрати.... але дуже характерно, що автори цих атакую сюжетів, `аналітики`, `експерти`, `журналісти`, тепер абсолютно мовчать.”

Досвід Ель-Сальвадору, Nexon та Tahini’s з інвестиціями в Bitcoin відкриває більший наратив про ризики та винагороди, пов`язані з вибором Bitcoin в якості вашого базового резервного активу.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть