Розумний гаманець та Вбудовані гаманці: нові рішення від Coinbase

Розумний гаманець та Вбудовані гаманці: нові рішення від Coinbase

Coinbase додає функцію 'Розумного Гаманця', так щоб не потрібні були довгі фрази для відновлення

Coinbase, публічна американська криптовалютна біржа, представляє два нових рішення для гаманців, які призначені спростити процес включення нових користувачів у криптосистему.

Функції, відомі як їх розумний гаманець та вбудовані гаманці, спрямовані на подолання перешкод, які часто виникають з нешвидким досвідом використання при створенні криптовалютних гаманців.

Розумний гаманець буде додатком до Coinbase Wallet SDK, програмного набору, який дозволяє розробникам миттєво створювати гаманець всередині децентралізованих додатків за допомогою паролю, що означає, що не буде потрібно складних систем, таких як використання фраз-сідів або будь-яких додаткових кроків.

Гаманець побудований на основі мережі Base другого рівня Coinbase і зараз знаходиться в тестовій мережі. Він використовує популярну технологію блокчейну, відому як абстракція облікового запису, яка надає користувачам варіанти відновлення в разі втрати ключів. Coinbase також заявила в прес-релізі, побаченому CoinDesk, що вони нададуть кредити на газові витрати за допомогою свого Набору Абстракції Облікових Записів.

Команда Base поділилася у своєму блозі, що одна з їх цілей на 2024 рік - зробити розумні гаманці стандартними. `Розумні гаманці допоможуть вирішити ключові проблеми в області безпеки та зручності, що стримують прийняття on-chain сьогодні - приваблюючи більше користувачів on-chain та дозволяючи розробникам пропонувати просте включення та кращі враження`, вони написали.

Вбудовані гаманці будуть працювати на основі `гаманців як сервіс`, або WaaS у короткій назві, ідеї, що компанії можуть настроювати блокчейн гаманці для своїх власних клієнтів.

Нова функція `дозволить розробникам створювати вбудовані гаманці з білим лейблом, які абстрагують складнощі криптовалюти на користь звичних потоків електронної пошти і соціальної автентифікації`, написав Coinbase в прес-релізі.

`Будування наступного покоління on-chain досвідів буде критичним для приваблення мільярда користувачів on-chain, і ми вважаємо, що еволюція гаманців є ключовим кроком`, - сказав Coinbase.

Докладніше: Coinbase починає `Гаманець як сервіс`, компанії можуть вбудовувати це в свої власні додатки

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть