Найбільший Bitcoin ETF Гонконгу зріс на 500% у АУП

Найбільший Bitcoin ETF Гонконгу зріс на 500% у АУП

Найбільший ф’ючерний Bitcoin ETF Гонконгу зростає на 500% у АУП

Обсяги управління активами найбільшого ф’ючерного біткоїн-фонду біржових коштів (ETF) Гонконгу зросли на 500%, долетівши до позначки у $100 мільйонів з жовтня 2023 року.

Гонконгська фірма з капіталовкладень CSOP Asset Management розкрила у співбесіді з Reuters, що її біржовий продукт CSOP Bitcoin Futures ETF зазнав п`ятиразового зростання обсягів управління активами за останні п`ять місяців, досягнувши трохи більше $100 мільйонів, оскільки місцеві інвестори приділяють увагу ралі криптовалюти.

Алессандро Жу, який керує криптопродуктами та є заступником керівника з фіксованого доходу в CSOP Asset Management, відніс високий попит до запуску під біткоїн-ETF в США, який Управління американської комісії з цінних паперів схвалило у січні цього року.

Крім дозволу, Жу стверджує, що інвестори також вважають, що обмежений обсяг біткоїну — який обмежується 21 мільйоном BTC — підштовхне ціни вгору, оскільки найбільша криптовалюта за капіталізацією вже перевершила гонконгські акції.

Зростаючи обсяги торгівлі, середнесуточний оборот за CSOP Bitcoin Futures ETF досягнув позначки у $2.8 мільйона, що представляє зростання на 188% порівняно з $0.97 мільйона минулого року.

Гонконг залишається гарячою точкою для криптовалютної діяльності, оскільки більше фінансових установ переходять у місто. Як повідомляв crypto.news, Harvest Fund Hong Kong нещодавно подав заявку на під біткоїн-ETF з Гонконгською комісією з регулювання цінних паперів, відповідно до намірів місцевих органів регулювання затвердити під біткоїн-ETF.

Додатково, дочірн

Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть