Bitcoin стейкінг компанія BounceBit залучила $6 млн

Bitcoin стейкінг компанія BounceBit залучила $6 млн

Bitcoin стейкінг ланцюг BounceBit забезпечує $6 млн, щоб принести DeFi на BTC

Чотири тижні після початкового доступу до релізу, BounceBit вже накопичив $458 млн загальної заблокованої вартості.

BounceBit, постачальник інфраструктури, який дозволяє BTC стейкінг, сьогодні оголосив, що залучив $6 млн у раунді фінансування, яким очолили Blockchain Capital і Breyer Capital. Компанія прагне побудувати інфраструктуру, яка дозволить власникам Bitcoin заробляти відсотки за допомогою механізму повторного стейкінгу.

У раунді взяли участь кілька помітних блокчейн венчурних фондів, зокрема dao5, CMS Holdings, Bankless Ventures, NGC Ventures, Primitive Ventures та Arcane Group.

`Існує велика можливість принести DeFi та інші інновації у спільноту Bitcoin через повторний стейкінг BTC - ми раді підтримати BounceBit, як вони ведуть атаку,` сказав Олекс Ларсен, Генеральний Партнер Blockchain Capital.

Концепція `повторного стейкінгу` передбачає, що застосовуються активи, які вже були застейкані, знову на інших платформах після початкового стейкінгу, щоб поліпшити корисність та заробити додаткові винагороди. BounceBit реалізує повторний стейкінг таким чином, що покращує криптекономічну безпеку та відкриває нові можливості для власників Bitcoin.

У центрі пропозицій BounceBit знаходиться ланцюг BTC повторного стейкінгу, який забезпечується валідаторами, які стейкають як BTC, так і власний токен BounceBit в двомірній системі токенів. Це дозволяє BounceBit використовувати безпеку та ліквідність Bitcoin, одночасно дозволяючи функції, які часто зустрічаються в ланцюгах доказу частки.

Повторно застейканий BTC допомагає забезпечити мости, оракули та іншу інфраструктуру, побудовану на базі BounceBit. Таким чином, компанія приводить можливості децентралізованої фінансової (DeFi) до Bitcoin без необхідності внесення змін на базовому рівні протоколу.

BounceBit також використовує централізовану фінансову (CеFi) основу опіки для забезпечення активів користувачів під час їх взаємодії з його пропозиціями у галузі DeFi. Активи утримуються регульованими суб`єктами, такими як Mainnet Digital та Ceffu, зберігаючи при цьому відстежуваність на ланцюгу.

Компанія запустила доступ у ранній доступ цього місяця та вже накопичила майже $460 млн загальної заблокованої вартості, за даними DefiLlama. Очікується, що Mainnet буде запущений у квітні близько часу наступного поділу Bitcoin.

Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть