Етереум Трампа: $4 мільйони у мемах. TRUMP можливий?

Етереум Трампа: $4 мільйони у мемах. TRUMP можливий?

Мозаїка Етереуму Трампа в утриманні мемів досягла $4 мільйони - чи він відкриє TRUMP?

Кошельок Етереуму, пов`язаний з претендентом на президенство за допомогою аналітичної компанії з блокчейну Arkham Intelligence, наразі утримує майже $6,4 мільйони у криптовалюті.

Більшість з них - приблизно 58%, або $3,85 мільйони на момент написання цього запису зберігаються у MAGA (TRUMP) токенах, які працюють на блокчейні Етереуму.

Також Трамп володіє понад $1,2 мільйонів у обгорнутих Етереум (WETH) токенах і понад $1,1 мільйонів у Етереум (ETH). Колишній президент Сполучених Штатів отримує роялті від продажів офіційних колекцій НФТ Трампа, запущених у 2022 та 2023 роках. Він зняв мільйони доларів на початку минулого року після запуску останньої колекції НФТ.

Мем-токен TRUMP наразі коштує $6,53, піднявшись на 139% на цьому тижні, показує CoinGecko. За останній місяць ціна зросла на 341%. TRUMP досяг історичної високої ціни $7,78 вранці середи, піднявши вартість власного утримання Трампа понад $4,5 мільйона в той час.

TRUMP - мем-койн: криптовалюта на основі інтернет-мему, жарти або знаменитостей. Такі токени часто працюють на інших блокчейнах - таких як Етереум - і дуже волатильні.

Трамп майже напевне не має офіційного зв`язку з проектом токенів TRUMP; їх часто створюють анонімні користувачі криптовалюти, які шукають заробіток на хайпі та моментумі. У цьому випадку на кошелек Трампа були відправлені великі шматки токенів минулої осені.

Найбільшим мем-койном є Dogecoin (DOGE), який має свій власний блокчейн і є десятою найбільшою цифровою монетою з капіталізацією у $16,2 мільярда.

Після запуску DOGE тисячі мем-койнів виникли лише для швидкої зникноші (по крайній мірі у більшості випадків), забезпечивши деяким інвесторам великі виграші - і втрати.

Трамп ніколи публічно не визнавало утримання мем-койна. Але з республіканським фаворитом, що стикається з все більш великими юридичними витратами перед виборами цього року, чи він відчуває тиск продавати більше криптовалюти?

Редагується Андрю Гейвард Примітка

Погляди та думки автора призначені виключно для інформаційних цілей і не становлять фінансової, інвестиційної або іншої поради.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть