Прогноз ціни BTC на 125 000 доларів до кінця 2025 року

Прогноз ціни BTC на 125 000 доларів до кінця 2025 року

Відомий аналітик передбачає ціну BTC в 2025 році, оскільки Bitcoin перевершив $ 64 000

Надзвичайно, Bitcoin перевищив $ 64 000 у четвер, що є великою віхою, яку не було спостережено більше двох років. Відновлення BTC відбувається на тлі сильного ралі перед подією зменшення винагороди від Bitcoin, в результаті чого його вартість вже зросла майже на 30% у 2024 році і запланована на квітень.

Зростання вартості Bitcoin пов`язують з кількома факторами, включаючи збільшену попит на спотові Bitcoin ETF та значні інвестиції від компаній, таких як MicroStrategy. Особливо MicroStrategy вразив, купивши за останні тижні понад $ 155 мільйонів Bitcoin і сприявши взлету BTC.

Обговорюючи наслідки зростання Bitcoin, керуючий директор і провідний аналітик BenchMark Марк Палмер поділився своїми думками про довгостроковий прогноз для Bitcoin та його вплив на інституції, такі як MicroStrategy.

Палмер заявив, що динаміка пропозиції та попиту важлива для руху ціни Bitcoin. Він підкреслив, що збільшення попиту після виходу на ринок дев`яти спотових Bitcoin ETF в січні свідчить про сильний ринковий апетит до BTC. Палмер також зауважив, що наближається подія зменшення винагороди від Bitcoin, яка історично спровокувала значні ралі вартості Bitcoin шляхом блокування нових поставок.

Зменшення винагороди, механізм, вбудований у протокол Bitcoin, практично удвічі зменшує винагороди, які отримують майнери Bitcoin кожні чотири роки. Палмер відзначив, що це зменшення нових поставок історично призводило до значного зростання цін як перед, так і після події зменшення, вказуючи на ключову роль Bitcoin у контролю інфляції та позиціонуючи його як альтернативу традиційним валютам, таким як долар США.

Палмер пояснив, що їхня базова сценарій - це ціна BTC на рівні $ 125 000 до кінця 2025 року.

Палмер заперечує, що MicroStrategy пропонує інституційним інвесторам унікальну можливість отримати доступ до Bitcoin через левередж і активне управління, на відміну від традиційних спотових Bitcoin ETF.

* Це не інвестиційні поради.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть