Криптовалюта рятує розкішну індустрію

Криптовалюта рятує розкішну індустрію

Весь промисловий та розважальний сектор розквітне завдяки криптовалюті, каже CEO Aura

Хаб мистецтва, моди та розваг Decrypt.

У минулий вікенд на NFT Paris, за кілька кроків від вежі Ейфеля, високопосадовці з відомих світових брендів у галузі моди, авто, годинників та алкоголю спілкувалися з лідерами криптосфери, щоб обговорити майбутнє розкішної індустрії на блокчейні.

Ці бренди на протязі останніх трьох років спробовали різноманітні експерименти на блокчейні, від іммерсивних онлайн-метавсесів до обмежених випусків продуктів для утримувачів NFT.

Однак, за словами Ромена Каррере, генерального директора Консорціуму блокчейну Aura— об`єднання, створене провідними розкішними брендами для спільного підходу до технології блокчейну, взаємодія розкішної індустрії з крипто стане значно більш насиченою.

„Клієнти Web3 [розкішних брендів] зростають дуже швидко—це експоненціальний ріст”,— повідомив Каррере Decrypt під час заходу в Grand Palais Éphémère на NFT Paris у цей вікенд. „Тому ми розширюємо наші можливості та сервіси Web3—оскільки спостерігаємо більшу взаємодію з клієнтами”.

Каррере керує Aura, до складу якої входять 40 величезних розкішних брендів, таких як Louis Vuitton, Prada, Mercedes Benz, Dior, Cartier та Bulgari. Значна частина уваги виконавців зосереджена на підготовці цих компаній до 2026-го (або можливо 2027-го) року, коли очікуються нові регуляції Європейського союзу щодо Цифрових паспортів продуктів (DPPs).

Ці DPP, що є частиною пакета регуляцій ЄС, спрямованих на посилення сталості виробництва, незабаром вимагатимуть від розкішних брендів (серед багатьох інших типів європейських компаній) надавати клієнтам детальну інформацію про походження та склад їх продуктів. Хоча правила нічого не говорять про крипто, Aura використовує можливість створити стандартну форму DPPs для розкішних брендів, яка використовуватиме технологію блокчейн.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть