Портал перед лістингом на Binance

Портал перед лістингом на Binance

Портал перестартованої торгівлі перед випуском токена для геймінгу на Ethereum

Ціна на передставартованій торгівлі крос-чейнінгового токена для геймінгу Портал (PORTAL) стабільно зростає в останні дні перед оголошеним лістингом на Binance в четвер, що ще раз підтверджує значний попит на довгоочікуваний запуск.

Торгівля PORTAL передстартована на Whales Market нарахувала понад 5,3 мільйона доларів з на початку тижня, і з поточною ціною 2,85 долара за токен. Ціна поступово зростала з п`ятниці, коли вона становила приблизно 2,00 долара за токен.

Очікувана ціна зробить ринкову капіталізацію PORTAL приблизно 476 мільйонів доларів, виходячи з початкового обігу в 167,1 мільйона токенів. У такому разі, вона вийде на топ-200 криптовалют за ринковою капіталізацією, перевершуючи вже новозапущений токен PIXEL для гри Ronin farming game Pixels, який має практично 426 мільйонів ринкової капіталізації на момент написання цього матеріалу.

Перед лістингом токена, Binance наразі проводить кампанію Launchpool, яка дозволяє клієнтам ставити Binance Coin (BNB) або стейблкойн FDUSD у пулах, що виплачують частку винагород за стейкінг PORTAL. Загалом через просування доступно 50 мільйонів токенів PORTAL.

На момент п`ятниці, кампанія Launchpool для Порталу вже зібрала понад 8,6 мільярда доларів вартості стейкнутих криптовалют, встановивши новий рекорд для програми винагород Binance. Зростання цін на криптовалюту в останні дні допомогло підняти цю суму до 8,8 мільярда доларів на момент написання цього матеріалу.

Портал - це крос-чейн платформа для геймінгу, яка спрямована на підключення криптогравців по різних ланцюжках на єдиній платформі зі спільним токеном, єдиним входом та єдиною системою управління активами. Вона буде інтегрована з мережами, такими як Solana та масштабувальна мережа Ethereum Polygon.

У команді Порталу є лідери та радники SuperDuper, криптостартапу за проектом Creepz NFT на Ethereum. Один із відомих радників - співзасновник Rockstar Games Джеймі Кінг.

Портал провів кампанію фармінгу аірдропів у листопаді та грудні, яка заохочувала криптокористувачів твітити про Портал та взаємодіяти з твітами інших користувачів на цю тему. Хоча кампанія дратувала деяких користувачів Crypto Twitter, вона також спричинила значний ажіотаж навколо токена.

Компанія розповіла GG в Decrypt нащо тиждень тому, що розкриє деталі розподілу аірдропу перед лістінгом токена на Binance.

Редаговано Раяном Озава.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть