Нова пропозиція Terra Luna Classic: знищення 800 мільйонів USTC

Нова пропозиція Terra Luna Classic: знищення 800 мільйонів USTC

Терра Луна Класик успішно пройшла пропозицію 12073 на другій спробі. Пропозиція `Зжегти 800 мільйонів USTC через міграцію контрактів` була внесена вдруге 19 лютого, відкривши вікно голосування до 26 лютого.

Дані від ATOMScan, що показують деталі голосувальної структури, показали, що лише 40,90% валідаторів проголосували за пропозицію. Подальший аналіз показав, що 7,32% проголосували проти неї, тоді як 43,96% валідаторів вирішили утриматися, а 7,82% проголосували `Проти з вето`.

Потрібно відмітити, що Allnodes, один з провідних валідаторів у спільноті Terra Luna Classic, був серед тих, хто утримався від голосування. Член спільноти, який помітив утримання Allnodes, скористався нагодою, щоб заохотити інших членів проголосувати за пропозицію.

Пройдення пропозиції 12073 дає спільноті Терра Луна Класик дозвіл на зжигання приблизно 32 мільйонів USTC, що еквівалентно 800 мільйонам USTC, з мультісіг-гаманця Risk Harbor. Ціна USTC швидко зросла на 25% після того, як голосування перевищило поріг схвалення. Ціна криптовалюти зросла з $0,0320 до $0,0397 за менше, ніж одну годину, згідно з даними з TradingView.

Ціна знову знизилась перед тим, як знову зросла, щоб досягти щоденного максимуму $0,0414 25 лютого. Однак бичий настрій, здається, вщух, і USTC консолідується в бічному русі. На момент написання USTC торгувався за $0,0370 після відскіку від місцевого мінімуму $0,0353, згідно з даними з TradingView.

Окрім USTC, LUNC, інший токен екосистеми Терра Луна, також зросла після схвалення пропозиції. LUNC збільшилася на 10% протягом години перед ретрейсментом. Проте, вона продовжила зростати і торгувалася за $0,000133 на момент написання, за даними з TradingView.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена у цій статті, має інформаційно-освітній характер. Стаття не становить фінансової ради або будь-якої іншої поради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть