Падение рынка криптовалют: причины и последствия

Падение рынка криптовалют: причины и последствия

Ринки криптовалют зазнали спаду; чи приведуть числа довіри споживачів США цього тижня до їх подальшого падіння?

У цьому тижні в Сполучених Штатах очікується кілька ключових подій та квартальних звітів про прибутки, таких як дані про продажі та настрої споживачів. Однак, витіснила ейфорія навколо Bitcoin ETF, чи падатимуть ціни далі?

Тижневики з макроекономіки The Kobeissi Letter перелічили ключові економічні події в Сполучених Штатах на тиждень, що починається 15 січня. За тиждень, що передує затвердженню позиційних Bitcoin ETF, було надзвичайно волатильний тиждень торгів на ринках криптовалют. Та ці події.

Понеділок є святом в США на честь Дня Мартина Лютера Кінга, але інвестори зосередяться на економічних звітах у очікуванні зниження процентної ставки щонайменше до березня.

17 січня буде опублікований звіт про роздрібну торгівлю у грудні. Це дає інформацію про те, скільки грошей споживачі витрачають на різноманітні товари тривалого та недовготривалого користування.

Крім того, звіт допомагає оцінити стан економіки, звички споживання споживачів та інфляційний тиск на покупки.

Також у середу буде оприлюднений звіт про промисловий випуск. Цей звіт є для виробництва, а також гірничої та комунальної господарки, провідним показником зростання ВВП та економічної продуктивності в Америці.

У цьому місяці буде опублікований попередній звіт індексу споживчого настрою 19 січня. Він надає цифри щодо рівня впливу довіри споживачів та використовується Федеральним резервом для розрахунку індексу очікувань інфляції.

Також у цьому тижні будуть опубліковані квартальні звіти про прибутки кількох великих банків. У вівторок це будуть Goldman Sachs, Morgan Stanley та PNC Financial, а наступного дня - Charles Schwab.

Минулого тижня ТВ-ведучий Джим Креймер, який недавно змінив свою думку на цей рахунок, втратив інтерес до Bitcoin:

«У сфері охорони здоров`я та банківських послуг вже було значне зростання, а технологічним компаніям віддавалося першенство, поки не настав сьогодні [12 січня]. Чи може воно переходити до Bitcoin?»

Ринок криптовалют повільно відступає в цей вихідний, опускаючись до загальної ринкової капіталізації $1,75 трлн. в понеділок в Азії. Крива загальної ринкової капіталізації криптовалют за останні 30 днів. Джерело: CoinGecko

Крім того, в порівнянні з їх найвищою кількістю 10 січня, ринки знизилися на 6%, втілюючи передбачене коригування цін криптовалют.

Bitcoin впав до мінімуму 2024 року в ранкових торгах, знижуючись до $41,750, перш ніж відновитись до $42,216 на момент написання. Крім того, BTC втратив 13% зі свого піку, спричиненого ETF, на минулому тижні.

Альткоіни наразі перебувають у суміші результатів: втрати для ETH, ADA та TRX, але зростання для LINK та TON.

Відмітка про зміст

Дотримуючись вказівок Trust Project, BeInCrypto прагне надавати безпристрасну та прозору інформацію. Ця новина має на меті надати точну та своєчасну інформацію. Однак, читачам радять перевірити факти самостійно та звернутися до фахівців перед прийняттям будь-яких рішень на основі цього контенту. Зверніть увагу, що наші Умови надання послуг, Політика конфіденційності і Відмова від відповідальності були оновлені.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть