Заробіток XRP пасивно через новий протокол

Заробіток XRP пасивно через новий протокол

Новий шлях для отримання пасивного доходу з XRP без ризику втрати на тимчасовій основі

Спільнота XRP може незабаром привітати протокол для отримання пасивного доходу з XRP без тривожного ризику тимчасової втрати.

Крипто Ері, відома фігура у спільноті XRP та видатний ютубер, натякнула на це значуще оновлення в останньому пості на X.

Звертаючись до утримувачів XRP, Ері виявила, що новий протокол готується до запуску, дозволяючи учасникам заробляти з пулу, не ризикуючи своїм початковим інвестиціями в XRP. Вона зауважила, що протокол відрізняється від прибутків від автоматизованого ринку, де можливі тимчасові втрати.

`Я уявляю, що він буде популярним`, - зауважила фігура спільноти XRP у сповіщенні. Привіт #XRP утримувачі. На відміну від доходів AMM, де можуть відбуватися тимчасові втрати, запускається протокол для отримання прибутку без ризику втрат.

Я уявляю, що він буде популярним.

Будьте на зв`язку. Я працюю над тим, щоб допомогти розповісти про деталі цього тижня.

Однак Ері зауважила, що повні деталі щодо робочих принципів залишаються невідомими. Вона зазначила, що вже тривають зусилля над розкриттям важливих деталей пізніше на цьому тижні. Вимагає ключ від армії XRP

Тим часом, члени спільноти XRP запросили Ері надати їм певне уявлення про новий протокол. Однак її відповідь вказувала на те, що вона на даний момент не може розголошувати багато інформації.

Тим не менш, Ері натякнула на те, що команда за новим протоколом пов`язана з екіпажем хвилі інновацій, організаторами конференції XRP Gold Coast 2024, запланованою на 22-24 березня. Мені би довелось попросити про великий підказку. Але для вас Дазз, я дам дитячу підказку. Вони частина 🌊 @wave_of_innov лайнапу. О господи, можливо, це занадто велике.😂

Заробіток XRP пасивно через AMM

Значуще, оновлення Ері приходить на фоні очікування спільноти XRP щодо запропонованого AMM за XLS-30 для для проходження.

Значно, спільнота XRP на Леджері недавно відклала впровадження функції AMM після виявлення помилки, яка може вплинути на його продуктивність. Помилка вже виправлена за допомогою нової поправки, а функція AMM отримала 74% згоду від легідаторів.

Після успішної реалізації утримувачі XRP можуть заробляти пасивно, зобов`язуючи свої токени стати постачальниками ліквідності до децентралізованих бірж. Однак, як і з іншими послугами надання ліквідності, існує ризик тимчасових втрат.

Тим часом, в самому серці XLS-30D є новаторський `постійний механізм аукціону`, спрямований на пом`якшення тимчасових втрат шляхом стимулювання арбітражистів виступати з пропозиціями для експлуатації різниці в цінах.

Це мотивує постачальників ліквідності зберігати значну частину зароблених прибутків з торгового збору в готівці. У той же час це мотивує арбітражистів робити пропозиції з практично нульовими торговельними витратами, тим самим стабілізуючи волатильність постійно.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть