Щастя власників XRP: від Flare до FAssets

Щастя власників XRP: від Flare до FAssets

XRP Holders Are Very Lucky, Pundit Maintains Views Amid New Developments

Аналітик промисловості підтвердила свою думку, що у власників XRP є велике щастя на тлі бульових подій, пов`язаних з екосистемою Flare, включаючи майбутній проєкт FAsset.

Крипто-блогер і представник спільноти XRP Crypto Eri, що базується в Токіо, заявила в січні 2021 року, що члени спільноти XRP мають щастя бути інвесторами в криптоактив, незважаючи на тодішній песимізм, коли XRP продаався за $0.24 після 69%-ного падіння за два місяці.

Заява Eri майже не мала стосунку до ринкових умов того часу, а зосереджувалась більше на інноваціях в цьому просторі. Зокрема біржа Bitrue відкрила торгівлю токеном IOU Flare (FLR) проти XRP. Токен спостерігав велику волатильність, зростаючи до 1,200%.

Торгівля IOU дозволила інвесторам, особливо власникам XRP, торгувати та утримувати псевдотокени FLR до наступного роздачі. Eri побачила можливість торгувати цими IOU як спосіб для власників XRP зрозуміти, чого очікують інші від токену у майбутньому.

Важливо відзначити, що IOU токени зазнали великого спада минулого січня під час роздачі XRP власникам. Однак настрій залишається в основному позитивним, особливо з огляду на інновації, спрямовані на молоду екосистему Flare. `Власники XRP є дуже щасливими`

У своєму останньому розкритті Eri підтвердила свою думку, що власники XRP справді мають щастя. Тим не менш, вона звернула увагу на останній розвиток, який вона вважає бонусом для прихильників XRP - введення FAssets.

Наприклад, FAssets - майбутній проєкт від команди Flare Networks, який має на меті введення можливостей розумних контрактів для активів, які не підтримують їх на природному рівні, включаючи XRP. Приватне бета-тестування проєкту почалось минулого листопада і очікується закінчитися цього кварталу.

Недавно команда Flare представила три різних варіанти пропозицій управління 20 лютого, кожен з них призначений для покращення різних аспектів розробки. Зокрема одна з пропозицій спрямована на зміцнення безпеки та стабільності конектора стану на Songbird у підготовці до FAssets.

Декілька аналітиків підкреслили потенційні переваги проєкту FAssets для екосистеми XRP. У презентації минулого грудня команда Flare зауважила, що проєкт може розблокувати 800 мільярдів доларів активів в криптовалютах, включаючи BTC, DOGE і XRP.

Крім того, Flare Labs, дослідницька команда, що стоїть за розробкою проєкту, розкрила минулого грудня, що FAssets може допомогти власникам XRP заробляти дохід зі своїх токенів або переходити свої токени на інші мережі за допомогою LayerCake. Ці переваги сприяють твердженню, що спільнота XRP має щастя.

Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть