Оновлення Dogecoin Core 1.14.7: Все, що треба знати

Оновлення Dogecoin Core 1.14.7: Все, що треба знати

Розробник Dogecoin намекнув про велике оновлення, що готується

Собача криптовалюта Dogecoin (DOGE) зараз наближається до запуску нового основного оновлення, яке покращить його продуктивність та використання. Оновлення Dogecoin Core 1.14.7 містить багато виправлень помилок та покращень безпеки.

Остання фаза оновлення, яке очікується найближчим часом, була підкреслена розробником Dogecoin Патріком Лоддером на X (раніше Twitter), який опублікував `входження в кінцевий етап плану випуску Dogecoin Core 1.14.7,` вказавши, що залишилося для оновлення, щоб вийти успішно.

Незабаром 360, розробник Dogecoin, опублікував скріншот вікна відзначного моменту для оновлення 1.14.7, де був показаний прогрес оновлення та слова `97% завершено, наступна оновлення Dogecoin Core 1.14.7.`

Хоча очікування лишається на це нове оновлення, яке міститиме в собі важливі виправлення помилок та покращення безпеки, реліз 1.21 був метою основного оновлення ядра Dogecoin протягом останніх трьох років.

Як вказано Патріком Лоддером у пості форуму Dogecoin, ідея оновлення 1.14.7 полягає в тому, що буде легко перейти до версії 1.15, коли вона вийде, а також видалити деякі обмеження, щоб сконцентруватися на більш важливій роботі.

Вхід в кінцевий етап плану випуску Dogecoin Core 1.14.7.

Відкриті пункти, які все ще потребують вашої допомоги для отримання затвердження протягом наступних 48 годин:

  • Французько-канадський переклад
  • Арабський переклад
  • Оновлений посібник по побудові WSL

Посилання 👇 - заздалегідь дякую ❤️ — Ваш друг (@patricklodder) 25 лютого 2024

Libdogecoin 0.1.3, випущений раніше у лютому, був результатом року роботи, витраченого на тестування та розробку бібліотеки, додавання різноманітних нових функцій, включаючи деякі від учасників спільноти, таких як підтримка для Android.

У майбутньому, у 2024 році, в ядрі Dogecoin, бібліотеці Libdogecoin, очікується розширення зв`язків з Python та Go мовами, а також вивчення додаткових можливостей.

GigaWallet, видатній сервіс для бізнесу Dogecoin, має розширити інтеграцію кошика для покупок та пропонувати зручні API у 2024 році.

Фонд Dogecoin говорить, що їх цілі на 2024 рік включають покращення існуючих проєктів, запуск нових ініціатив, таких як DogeBox, та збільшення участі команди та спільноти.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть