Нагороди UNI за участь у голосуванні - зростання ціни на 40% за 7 днів

Нагороди UNI за участь у голосуванні - зростання ціни на 40% за 7 днів

Uniswap зростає на понад 40% за 7 днів через плани з виплати безкоштовних токенів

Uniswap (UNI) зафіксував зростання на 40% протягом семи днів, завдяки планам Фонду Uniswap розподілити виплати назад вкладникам токенів UNI, які активно беруть участь в мережі.

Фонд Uniswap придумав пропозицію, яка спрямована на поліпшення системи управління Uniswap.

У документі запропоновано розподіл плати за протокол власникам токенів UNI, які активно залучені та делегують своє право голосування.

Снимок голосування за цією пропозицією запланований на 1 березня, з голосуванням на ланцюжку, яке розпочнеться 8 березня.

Потенційне затвердження цієї пропозиції може переглянути підхід Uniswap до компенсації власників токенів, відзначивши відхід від попередніх стратегій.

Після оголошення UNI побачив вражаючий стрибок на 60% за один день, досягнувши рівня $12, що є його найвищою точкою з січня 2022 року.

Тижнева діаграма Uniswap показує бічний тренд протягом двох років, обмежений між позначками $12.5 та $3.3. Однак останній стрибок викликає цей довгостроковий затор, вказуючи на зміну ринкової динаміки UNI.

Протягом останніх чотирьох місяців це відновлення призвело до значного зростання на 210%. Поточна ціна UNI - $11,16, результат зростання на 47,13%, зазначеного за останні сім днів, за даними CoinGecko.

Якщо затверджено спільнотою, стійкість і децентралізація Управління Uniswap збільшаться.

Два правди: Протокол Uniswap надзвичайно корисний (трильйони доларів у загальному обсязі обміну за життям), а також він мінімізує управління (два налаштовувані параметри в v3, один в v4).

Очікуване оновлення Uniswap v4

Нещодавно Фонд Uniswap оголосив про випуск Uniswap v4, запланований на третій квартал 2024 року. Метою оновлення є зміцнення функціональності та ефективності протоколу DeFi, використовуючи можливості майбутнього оновлення Ethereum Dencun.

Додавання Ethereum Improvement Proposals (EIP) як EIP-4788, EIP-1153 та EIP-4844 до операцій протоколу має покращити досвід користувача на блоцінці Ethereum. Новим елементом Uniswap v4 є включення `хуків`, що дозволяє інтегрувати власну логіку в критичні точки протоколу.

Uniswap, як децентралізована біржа (DEX), дозволяє ефективно здійснювати обмін токенів ERC-20 без централізованого посередника. Інноваційна рамка Automated Market Maker (AMM) дозволяє користувачам обмінювати токени безпосередньо через ліквідність, яку надають постачальники ліквідності (LP). Цей підхід не потребує книги заявок та запобігає ризикам безпеки, пов`язаних з централізованими біржами.

Користувачі з гаманцем Ethereum, таким як Metamask, можуть легко це зробити, а постачальники ліквідності отримують 0,3% торговельної винагороди за свої внески.

UNI, голосувальний токен Uniswap, був оголошений як ретроградний роздача токенів у вересні 2020 року для винагороди користувачам, які взаємодіють з протоколом. Токен дозволяє власникам брати участь в важливих управлінських рішеннях, таких як використання скарбівниці та майбутні оновлення через систему голосування.

Рідною аеродрома Оптимізму

Нещодавно мережа Layer-2 Optimism роздала близько 41 мільйона доларів у токенах під час свого четвертого роздачі, показуючи велике зобов`язання визнавання та оцінки творчих учасників у блокчейні.

Цей крок цілився на веб3-художників, розширюючи щедрий розподіл більше ніж 10 мільйонів токенів OP, на суму приблизно 40,8 мільйонів доларів.

22 998 отримувачів вибрано на підставі критеріїв відповідності, які вимагали створення NFT-мистецтва на основній мережі Ethereum (ETH) або Суперматці Оптимізму між 10 січня 2023 року та 10 січня цього року, вони розглядаються як ключові учасники екосистеми Оптимізму Колективу.

Отримувачі мають час до 13 лютого 2025 року, щоб вимагати свої токени, підкреслюючи зобов`язання мережі Layer 2 підтримувати живу та творчу спільноту.

У своєму офіційному заявленні Оптимізм виразив: `Велике суспільство потребує художників`, підкреслюючи ключову роль художників у впровадженні креативності в блокчейн, тим самим значно сприяючи успіху та динаміці Колективного Оптимізму.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть