Таємниче повідомлення від розробника Shiba Inu

Таємниче повідомлення від розробника Shiba Inu

Топ розробник Shiba Inu вказує на щось захоплююче, що надходить

Спільнота Shiba Inu зацікавлена загадковим повідомленням від топ-розробника Каала Дхаірі, натякаючи на можливе оголошення чогось захоплюючого.

Каал Дхаірі, головний розробник Shiba Inu, викликав хвилювання серед власників SHIB після свого останнього загадкового повідомлення на платформі X/Twitter.

У своєму повідомленні, яке звучить `Розваги починаються зараз`, Каал Дхаіря дав власникам SHIB враження, що екосистема Shiba Inu може готуватися до запуску чогось великого або дати велике оголошення.

SHEboshi розпродані за хвилини

Варто зазначити, що Дхаіря поділився загадковим повідомленням, реагуючи на допис від офіційного акаунту SHEboshi на платформі X, підтверджуючи, що токени розпродані.

Нагадаємо, що SHEboshi розпродані за три п`ять хвилин після того, як команда зробила токен доступним власникам Doge Killer (LEASH). Ці інвестори поспішно витопили токени SHEboshi, не залишивши жодної частини на сейл для громадськості.

Реагуючи, акаунт SHEboshi X подякував спільноті за їх неймовірну підтримку, заявивши, що почав додавати ліквідність на UniSwap.

Розваги починаються зараз! https://t.co/wabI545gbg

— Каал (@kaaldhairya) 23 лютого 2024 р.

На замітку, команда Shiba Inu представила громадіт ШЕбоши раніше цього місяця, описуючи токен як експеримент, який відкриє нову еру для NFT.

Згідно з оголошенням, SHEboshi використовував стандарт DN404/ERC-404, поєднавши найкращі риси стандартів ERC-20 і ERC-721 на Ethereum.

Процес топлення було розділено на три рівні. Як було повідомлено раніше, перше клеймо, яке тривало 48 годин, дозволило існуючим власникам Шибоши претендувати на SHEboshi безкоштовно.

Команда віддавала перевагу власникам LEASH у другій фазі витоплення, давши їм можливість купити кожен токен SHEboshi за 0,05 ETH протягом 24 годин.

На останньому етапі топлення спочатку планувалося, що він буде доступний для громадськості, і триватиме до тих пір, поки всі SHEboshi не будуть продані. Однак власники LEASH витопили всі токени SHEboshi миттєво, не дозволяючи продовжити процес топлення до третьої фази.

SHEboshi тепер торгові на біржах, після того як команда розіслала нові попередження

Криптовалютні інвестори тепер можуть торгувати SHEboshi на OpenSea, UniSwap та ShibaSwap. Цікаво, що криптовалютна біржа в ОАЕ, CoinW, також включила SHEboshi на свою платформу вчора, відзначивши перше централізоване листування для токену DN404. CoinW також оголосила подарунок у розмірі $5,000 у токенах SHEboshi для відзначення її листування.

Тим часом, команда розіслала кілька попереджень спільноті коротко після того, як SHEboshi розпродали. Користувачів закликали бути обережними і утримуватися від підключення своїх гаманців до підозрілих платформ у пошуках роздач SHEboshi.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть