Торгівля Біткоїном: аналіз впливу ETF та халвінгу

Торгівля Біткоїном: аналіз впливу ETF та халвінгу

Біткоїн готується зареєструвати свою першу ведмежу тижневу свічку протягом понад місяця після відступу від нещодавно досягнутого щорічного максимуму $53,015. Дані TradingView показують, що флагманська криптовалюта знизилася більше, ніж на 2%, оскільки ринок входить в останні години поточного тижня.

Відродження роздрібної торгівлі спровокувало стрімкий ралі, який дозволив ціні Біткоїна піднятися вище $53,000 за чотири тижні. Під покриттям піонера криптовалют ринув від місцевого мінімуму в $38,505 23 січня, піднявшись до $53,015 до 20 лютого. З цим ралі, Біткоїн зріс практично на 38% і перейшов психологічний рівень в $50,000.

Багато аналітиків вважають, що нещодавнє ралі Біткоїна відображає вплив недавно схвалених спотових Bitcoin ETF американською комісією з цінних паперів і бірж (SEC). Інші вважають, що окрім затвердження ETF, значну роль у нещодавньому ралі Біткоїна відіграв грядущий халвінг Біткоїна.

За звітами, стратеги в JP Morgan вважають, що поточна ціна Біткоїна вже відображає вплив майбутнього халвінгу Біткоїна. Однак Фіона Сінкотта, старший аналітик фінансових ринків в City Index Ltd, вважає, що поточній відступ є результатом заборгованостей інвесторів.

За словами Сінкотти, бики Біткоїна на даний момент роблять перерву після вражаючих чотирьох тижнів приросту. Вона вважає, що ралі продовжиться незабаром, враховуючи, що халвінг Біткоїна, очікуваний в квітні, зменшить поточний обсяг криптовалюти вдвічі.

Біткоїн торгувався за $51,018 на момент написання після відновлення з невеликого мінімуму вчора в $50,519, за даними TradingView. Поведінка флагманської криптовалюти в минулому тижні відображає боротьбу між биками і ведмедями, причому перші борються, щоб утримати BTC вище психологічного рівня в $50,000.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, має лише інформаційно-освітню мету. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникли в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть