Продаж Bitcoin ETF: ризик та тенденції

Продаж Bitcoin ETF: ризик та тенденції

Видання Bitcoin ETF продаває понад 5000 BTC, чи є ризик продажу Bitcoin?

Схвалення Spot Bitcoin ETF в США викликало глобальний фундаментальний зміни, незважаючи на позитивні настрої з приводу покращеного прийняття Bitcoin. Найбільший видавець Bitcoin ETF в Канаді, Purpose Bitcoin ETF, продав величезні обсяги BTC. Purpose Bitcoin ETF продав 5000 BTC.

Покупка Bitcoin тепер більш концентрована в США, ніж в інших регіонах, таких як Канада, Німеччина та Швеція, де спостерігається обережна покупка Bitcoin.

Канадці продовжують продавати Bitcoin, які утримується в Purpose Bitcoin ETF після запуску Spot Bitcoin ETF в Сполучених Штатах. Purpose Bitcoin ETF продав 199 BTC в п`ятницю та 604 BTC протягом останніх 7 днів, за даними HODL15 Capital.

З моменту запуску Spot Bitcoin ETF в США Purpose Bitcoin ETF продав понад 5000 BTC, і обсяг Bitcoin знизився з 35.71K BTC до 30.76K BTC. Purpose Investments звітує про AUM в розмірі 2.15 млрд CAD (1.59 млрд USD) та обсяг утримання BTC в розмірі 31102.57709 до 23 лютого.

США випереджає Канаду за часткою ринку Bitcoin ETF

Після схвалення Spot Bitcoin ETF SEC, США встановили себе як країна з найбільшими активами на суму $34.78 млрд у 10 спотових Bitcoin ETF. US тепер представляє 83.3% глобального ринку спотових Bitcoin ETF у розмірі $41.74 млрд, перегнавши Канаду. Сусід США Канада раніше очолювала ринок на 46.3%, зазначається у дослідженні CoinGecko.

Трейдери та аналітики сумніваються у подальшому підйомі Bitcoin, з увагою на Ethereum та альткоїни. Притікання до Spot Bitcoin ETF склали $233 млн в п`ятницю.

Ціна BTC наразі торгується на рівні $51,013, що менше ніж на 1% за цей тиждень. 24-годинний мінімум і максимум становлять відповідно $50,561 та $51,256. Крім того, торговельний обсяг зменшився на 20% за останні 24 години, що є ознакою спаду інтересу серед трейдерів.

Також прочитайте: US DOJ Tightens Grip on Binance Ex-CEO Changpeng “CZ” Zhao: Details Bitcoin (BTC) Price Flirts Near $51K Amid $233 Mln Bitcoin ETF Inflow Cardano’s Charles Hoskinson Joins Backlash Against Google’s “Racist” Gemini AI

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть