Клієнтам RIA Carson Group пропонують Bitcoin ETF

Клієнтам RIA Carson Group пропонують Bitcoin ETF

Платформа RIA Carson Group, що управляє значними $30 мільярдами, недавно оголосила про свою згоду на пропозицію чотирьох Bitcoin біржових фондів (ETF) своїм клієнтам, згідно з звітом Bloomberg. З останнього пакету американських списокованих spot Bitcoin ETF, Carson Group схвалила BlackRock`s iShares Bitcoin Trust, Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund, Bitwise Bitcoin ETF та Franklin Bitcoin ETF.

Грант Енгельбарт, віце-президент та стратег інвестицій Carson Group, підкреслив критерії вибору, наголошуючи на `значному зростанні активів` та обсягу угод BlackRock та Fidelity ETF. `Ми вважаємо важливим пропонувати ці продукти в результаті роботи двох найбільших менеджерів активами у галузі`, - заявив Енгельбарт.

Крім того, Carson Group надає перевагу вартісної ефективності пропозицій, визнавши привабливість $1,2 мільярду Bitwise Bitcoin ETF та $100 мільйонів Franklin Bitcoin ETF, які мають відносно низькі комісійні.

`Bitwise та Franklin Templeton зобов`язалися бути найбільш вартісними провайдерами у цьому сегменті, а також бачили великі припливи та обсяги угод`, - продовжує Енгельбарт. `Обидва підприємства також мають внутрішні команди дослідників цифрових активів та експертів, які, на наш погляд, корисні для подальшого росту та управління продуктами, а також для досліджень та освіти консультантів`.

Доступ до платформ, які обслуговують фінансових консультантів та їх роздрібних клієнтів, є ключовим для випускників spot Bitcoin ETF, які мають на меті зайти на нові ринки. Схвалення платформою, як Carson Group, може служити катализатором для зростання фонду, беручи до уваги значне багатство, управляне фінансовими консультантами. Перспективним гравцем на фінансовому порадницькому ринку позиціонується Carson Group, у відміну від інвестиційного менеджера Vanguard на $7 трильйонів, який заблокував своїм клієнтам можливість придбати затверджені SEC ETF.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть